2777
2789
عنوان

امروز دوباره دست روم بلند کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 51 پست
خب گفته اگه بری پسرم زن میگیره. بهت خیانت میکنه نگفته که من براش زن میگیرم.

اگه زن میره قهر یه دردی داره دلیل نمیشه دو روز نیست مردش زن بگیره 

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا برم ؟؟؟؟؟؟  مگه من نوکرشم که هرچی گفت هرکاری کرد بمونم ؟؟؟ بچه دارم ک دارم  قرار نیس ...

باریکلا 

کاش همه زنا همینقدر قوی بودن.

البته بعضیا فقط بچه رو بهانه میکنن تا خودشون رو فداکار نشون بدن ولی دراصل به فکر خودشونن

دوره نامزدی کمتر کسی اخلاقشو رو میکنه با توجه به محدودیتای خانواده دختر! تو تحقیقم کسی از این چیزا ...

بله ولی تحقیق اگ از فامیلای نزدیک باشه مشخص میشه

با ارزوی رهایی از ارزوها... 
بعضیا چون خاستگار ندارن مجبورن به هرکسی جواب بدن و بعدشم با همون مرد بسازن. تازه فک میکنی دست بزن ...

هرکسی خواستگار نداره بشینه خونه باباش صحبت ی عمر زندگی و خوشبختی و بدبختیه  

اره خب بعضی خانواده ها ک....

واقعا خوشحالم از همچین خانواده ای ک دارم و مثل بعضی پدر و مادرا نیستن

تحقیق که باید بشه ولی چه ربطی داره مگه با تحقیق میتونه بفهمه ممکنه تو دعوا بزنه  اینجوری باشه ...

تحقیق فقط از درو همسایه نیست باید از فامیلای درجه یک هم تحقیق بشه

عزیزم مگه نشون میدن دوست من ۲ سال با شوهرش دوست بودن میگفت از هر نظر عالی بود الان ازدواج کرده میگه ...

خب عشق چشاشو کور کرده بود حالا هر رفتار بدی هم میکرد میگف خوبه