2777
2789
عنوان

امروز دوباره دست روم بلند کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی سوال دارم از شماهایی ک شوهراتون خوب نیستنو دست  بزن دارن :مگه وقتی اومدن خواستگاری تحقیق نکرد ...

بعضیا چون خاستگار ندارن مجبورن به هرکسی جواب بدن

و بعدشم با همون مرد بسازن.

تازه فک میکنی دست بزن برای خانواده بعضی از دخترا اهمیت داره؟؟!! و برای دست بزن خاستگار رو رد میکنن؟؟!!!!

میگن عادیه.

چجوری دعوا میکنین؟! چجور جرأت میکنید جواب شوهرتون رو بدید نمیترسید؟! من انقدر میترسم

من اوایل جوابشو میدادم ولی یبار سیلی زد بعم منم اونو زدم بعد چندتا زد تو سرم محکم بعدش مامانش ادمد گفت لال شو دوتاسیلی زد بهم. باباش هم... 

از اونموقع میترسم چیزی بگم میترسم بازم بزنتم

مطمئن باش مردها از ماها لجباز ترن عزیزم.. دو تا بچه داری زشته.. قهر و دعوا توی خونه ای که بچه هست ...

چرا برم ؟؟؟؟؟؟ 

مگه من نوکرشم که هرچی گفت هرکاری کرد بمونم ؟؟؟ بچه دارم ک دارم 

قرار نیس بخاطر بچه روح خودمو بکشم

دنیای من اونیه که خودم میسازم... 
ی سوال دارم از شماهایی ک شوهراتون خوب نیستنو دست  بزن دارن :مگه وقتی اومدن خواستگاری تحقیق نکرد ...

تحقیق که باید بشه ولی چه ربطی داره مگه با تحقیق میتونه بفهمه ممکنه تو دعوا بزنه 

اینجوری باشه اونای که ازدواج فامیلی کردن مثلا دخترعمو پسر عمو دیگه باید اصلا مشکلی نداشته باشن

چرا برم ؟؟؟؟؟؟  مگه من نوکرشم که هرچی گفت هرکاری کرد بمونم ؟؟؟ بچه دارم ک دارم  قرار نیس ...

اولا آروم باش عزیزم..

دوما کسی روح تو رو نکشته شما که اخلاق شوهرتو میشناسی و میدونی اهل ناز کشیدن نیست پس قهر کردنت بیخودیه...

نباید کش میدادی سؤالشم بلند جواب میدادی گلم...

مردها خیلی تو وادی ما زن ها نیستن اینو همیشه یادت باشه دوستم..

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

آره برو میدونو برای مادرشوهر خالی نکن

مادرشوهر دشمن زندگی پسرش نیست.

از خداشه عروسش بیاد سر زندگیش.

یکی از دلایل درگیری تو خونه اینکه زن به مادرشوهرش احترام نمیزاره. و اونو دشمن میبینه. انگار شوهرش رو سند زده به اسم خودش.

من اوایل جوابشو میدادم ولی یبار سیلی زد بعم منم اونو زدم بعد چندتا زد تو سرم محکم بعدش مامانش ادمد گ ...

معذرت میخوام پدرومادریاخانواده نداری اینطوری زدنت؟!همسرمن ازترس بابام جرات نمیکنه دست روم بلندکنه چون بابام دنبال بهانس طلاقم بگیره،مرداوقتی زنشونومیزنن که مطمعنن زنه هیچ جوره جدانمیشه

عزیزم مگه نشون میدن دوست من ۲ سال با شوهرش دوست بودن میگفت از هر نظر عالی بود الان ازدواج کرده میگه دست بزن داره و فحاشه.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
مادرشوهر دشمن زندگی پسرش نیست. از خداشه عروسش بیاد سر زندگیش.

تو پست اول گفت مادرشوهرش گفته اگه بری پسرم زن میگیره

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍