2777
2789
عنوان

راهنمایی

44 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها،

من یه مشکلی برام پیش اومده اگه میتونید منو راهنمایی کنید

بچه هامن ۲۰روزپیش زایمان کردم اولین بچه امم هست یه هفته مونده به زایمانم مادرشوهروپدرشوهرم کروناگرفتن،اولش مادرشوهرم حالش خوب بودوازشوهرش مراقبت میکردتااینکه خودش هم مریض شدبعدشوهرم ازهمون اول براشکن وسایل ودارومیخریدولی ازش خواستم زیادپیششون نباشه چون دلتابودبرای زایمانم میترسیدم،حالامادرشوهرم فوت شده شوهرم مدام میگه تقصیرتوعه که نذاشتی برم مراقبت کنم آخه خواهرشوهرم رفت پیششون اونم مریض شدمنم ترسیدم،حالا مدام به من بدوبیراه میگه شمابودین چیکارمیکردین

عزیزم برای سلامتی پدرم ،مرد مهربان زندگیم صلوات بفرست(اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل 
فعلاً ناراحت هست  شاید چارتا حرفم زد سعی کن به دل نگیری و باهاش هم جوابی نکن

آخه مشکل اینجاست که دروغ هم میگه کارایی رومیگه که من انجامش ندادم ،مامانش موقعی که نامزدبودم تاپارسال خیلی اذیتم میکردولی الان فقط توی ذهنش اینه که من مادرشو اذیت کردم

عزیزم برای سلامتی پدرم ،مرد مهربان زندگیم صلوات بفرست(اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه مشکل اینجاست که دروغ هم میگه کارایی رومیگه که من انجامش ندادم ،مامانش موقعی که نامزدبودم تاپارسا ...

خوب الان تو این شرایط نمیتونی ازش انتظار داشته باشی منطقی فکر کنه، همه بعد مرگ عزیزان شون فقط خوبی‌هاش رو بیاد میآرن و این عادیه، باهاش بحث نکن تو این شرایط

خوب الان تو این شرایط نمیتونی ازش انتظار داشته باشی منطقی فکر کنه، همه بعد مرگ عزیزان شون فقط خوبی‌ه ...

باشه حتما ممنونم