2777
2789
عنوان

لطفافقط متاهل ها جواب بدن.ممنون

259 بازدید | 7 پست

سلام 

اگه با همسرتون به مشکل اساسی  بخورید  دعوا کنین و شوهرتون تهدیدتون میکنه به طلاق واینکه مجبورتون کنه که لباساتون جمع کنین ک برسونتون خونه پدرتون

بعد مسله اصلی اینجاس که بهتون میگه فقط لباسایی که از خونه پدرت اوردی  رو ببر و بالاسرتون می ایسته که ببینه لباس اضافه ی نبری و حتی سر کفش و...بات بحث میکنه که اینارو من خریدم حق نداری ببریشون وبت بگه لباساتو تو کیسه زباله بزار ببر اجازه نده بت ک تو چمدون بزاری (چمدونی ک خونوادت گرفتن...)

تعداد رای : 19
نظرسنجی
می بخشم ولی.فراموش نمیکنم
3
15%
میبخشیدم وفراموش میکردم رو حساب اینکه اون لحظه عصبی بوده
1
5%
فراموش نمیکنم و تاابد می مونه تو ذهنم
6
31%
نمی بخشیدم
9
47%

عزیزم متاهل نیستم 

اینم میدونم که ادما تو عصبانیت شاید خیلی حرفا بزنن و خیلی کارا کنن 

ولی خود واقعیشونو نشون میدن معمولا💔

دیگه گذاشت دورانی که میگفتم اشکال نداره من انجامش میدم🤗                                                                                     هرکی باهام خوب باشه بیشتر باهاش خوبم ! هرکی باهام بد باشه بیشتر باهاش بدم! هرکی بهم ارزش بده بیشتر بهش ارزش میدم! هرکی جویای احوالم باشه بیشتر جویای احوالش میشم!هرکی قیافه بگیره بیشتر قیافه میگیرم! هرکی مهربون باشه باهاش مهربونترم! خلاصه مطلب هرکی یه قدم مثبت به سمتم برداره صد قدم به سمتش برمیدارم ! ولی برعکسش... بای بای بسلامت😉

جدیتر ب ادامه ارتباط فکرمیکنم وحدودا شاید۲۰درصد راضی ب برگشت بشم اونم باشرط هزینه گزاف وحالیش میکنم ببشترازونا حقمه وظیفشه تهیه کنه و مال خودمه مهریه و نفقمم توسرش میکوبم خیلی حرفانابخشودنیه پشت عصبانیت نباس قایم شد

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی تونم ببخشم وهمونجاجوری میرم ک پشت گوششودیدمنوببینه مهریمم تاقرون اخرمیگیرم

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

تقریبا همچین چیزی پیش اومده برام نه بخشیدم نه فراموش کردم باش زندگی میکنم ولی هنوز از لباسهای قبلیم استفاده نمیکنم از این و اون لباس گرفتم سر لجش 

هرچند اون بم گفت از خونه نرو اگه رفتی با لباسایی که برات خریدم نرو 

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...
تقریبا همچین چیزی پیش اومده برام نه بخشیدم نه فراموش کردم باش زندگی میکنم ولی هنوز از لباسهای قبلیم ...

بخشید اینو میپرسم 

تونستی کنار بیای با این مسله .فکرت ونظرت راجب شوهرت تغییر نکرده ..هربار لباساتو ببینی یاد اون لحظه نمی افتی??

بخشید اینو میپرسم  تونستی کنار بیای با این مسله .فکرت ونظرت راجب شوهرت تغییر نکرده ..هربار لبا ...

تا حالا در کمدمو باز نکردم دیگ به شدت نسبت بهش سرد و بی احساس شدم کلی عذرخواهی کرد و قسم خورد که فقط میخاسته مانع رفتنم بشه با این حرفش 

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...