2777
2789
عنوان

واکسن کرونا

125 بازدید | 9 پست

سلام دوستان یه راهنمایی میخواستم 

من ۳ شهریور دوز اول سینوفارم رو دریافت کردم ، ۲۴ شهریور هم تزریق کورتون داشتم برای بینیم ، روی کارت واکسنم دوز دوم رو باید ۳۱ شهریور بزنم اما الان فهمیدم چون کورتون تزریق کردم حداقل دو سه هفته باید فاصله بدم 

اگر دوز دومم رو با ۱۰ روز تاخیر تزریق کنم مشکلی پیش نمیاد؟ 

نه.

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم يه سوال بپرسم ؟ لابه لاي سوالت ؟ بچه ها كسيكه واكسن زده خدايي امكان انتقال نداره؟

دعا ميكنم هيچ دختري داغ مادر نبينه ، دارم ميسوزم و ميسوزم و ميسوزم وكاري زِ دستم بر نمي آيَد. نمي آيَد . چه محتاجم به آغوش گرم و بوسه هاي مادرانه ش دلم تنگ ِ حضور مهربانش ، ولي مادر به اين منزل نمي آيَد نمي آيَد نمي آيَد 🖤 

گلم بببن اونایی که کرونا میگیرن تا ۶ هفته اجازه واکسن ندارن

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
اگه کرونا بگیره ناقل هست اگه نگیره خود واکسن باعث ناقل بودن نمیشه

ممنونم 

دعا ميكنم هيچ دختري داغ مادر نبينه ، دارم ميسوزم و ميسوزم و ميسوزم وكاري زِ دستم بر نمي آيَد. نمي آيَد . چه محتاجم به آغوش گرم و بوسه هاي مادرانه ش دلم تنگ ِ حضور مهربانش ، ولي مادر به اين منزل نمي آيَد نمي آيَد نمي آيَد 🖤