2777
2789
عنوان

حاضریدواسه همسرتون زن صیغه کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2978 بازدید | 155 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرارنیست کاری خلاف شرع بکنه که میخوادصیغه همسرش بشه

شاید اون خانم بعدا بخواد با یه مرد از هر نظر عالی و مجرد اردواج کنه مگه باید برای اونم ایشون تصمیم بگیرن که بیاد زن دوم بشه 🤔

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم...
مگه شوهر قحطه......بره زن یکی شه که زن نداشته باشه ...یا این که واسش شوهر خوب پیدا کنه....نه این که ...

دوستم میگفت زن عموشوهرم وقتی باهم دردودل میکنیم همش میگه خیلی تنهام وازاین حرفها اینم دلش سوخته میخواداینکاروبکنه

تنها هدف این تاپیک ها آماده سازی ذهنی زن هاست برای همچین کارهای کثیفی.مرد بره زن عمو بزرگتر از خودش رو بگیره .توهمه .استارتر جون نیاز نیست کامنت های مارو به قول خودت نشون دوستت بدی اینو بدون هر زنی میدونه این کار چه عواقبی داره و سعی کنیدمرداروتشویق نکنید به این کارا البته من شک هم دارم استارتر زن باشه .

دوستم میگفت زن عموشوهرم وقتی باهم دردودل میکنیم همش میگه خیلی تنهام وازاین حرفها اینم دلش سوخته میخو ...

بلا نسبت شما بیخود کرده دلش سوخته ‌فردا روز هم بقیه مردا سرکوفت اینو میزنن میگن از این خانوم یاد بگیر فلانی رو بگیر برام  

دوستم میگفت زن عموشوهرم وقتی باهم دردودل میکنیم همش میگه خیلی تنهام وازاین حرفها اینم دلش سوخته میخو ...

اره الان دلش سوخته فکر میکنه الکیه دیگه شوهره صیغه کنه و این از تنهایی دربیاد،دو روز دیگه که محبت شوهرش به اون زنه بیشتر بشه بهش میگم

کلی گلسر خوشگل و خوشرنگ با هر سلیقه ای که هستین😍