2777
2789

امروز تولد دخترمه قرار بود کارارو تاشب بکنیم من شام درست کنم شوهرمم تزینات و یه کارای ریزی و انجام بده.صبح بچه داداشش زنگ زده دارم میام خونتون.کرونا داره😷😷😷گفتم چی گفتی گفت دلم نیومد بگم نیا مال دوهفته پیشه خوب شده😐از ساعت 12رفتن بیرون دخترم کلی ناراحت چرا روز تولدم به من اهمیت نمیده با ....رفت.

واکنش من چی باشه وقتی برگشت

عمم کروناداره دیشب مهمون اومد واسش جالبه مهمون ها میدونن عمم کروناداره ولی گفتن برامون مهم نیست و ازکرونانمیترسیم . اومدن عمم شام درست کردن خوردن تااخرشب نشستن ورفتن

چرا واقعابعضیااینقد دل گنده ان

خدایا شکرت شکرت شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پزشک ها میگن قرنطینه کرونا ۲۱ روز بعد از رفع علائم هست ، اون آدم بیشعوره ، شما خودتون باید بدونید و ازش دوری کنید ، همین رفت و آمدها ساده ، دو نفر اعضای یک خانواده تو شهر ما دیروز فوت شدن .

استارتر من ترجیح میدم با همسرم دعوا کنم ، یا با اقوام همسر بد بشم ، تا این که بیمار بشم و دور از جون ...

نمیخوام پیش دخترم بهش بی احترامی کنم اما مجبورم میکنه

از خداشه مامانش که جاریمه یادش میده برو شوهر منم اثثثلا نمیفهمه

وقتی اومد خونه بی محلی کن بفهمه وقتی کرونا هست جونت در خطره نباید بره جایی

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
پزشک ها میگن قرنطینه کرونا ۲۱ روز بعد از رفع علائم هست ، اون آدم بیشعوره ، شما خودتون باید بدونید و ...

وقتی به 7ودش رحم نمیکنه هیچ به بچه 11 ماهمم رحم نمیکنه از مردم چه توقعی میشه داشت