2777
2789

حاااااالم ازش بهم میخوره ازش بیزارم بیزارممم

هر چی اضطراب غم دارم از اونه

منو وسواسی کرده خییلی زجرم داده خیلی ازش بد میااااااد چقد بچگی بلا سرم آورده ازش بیزارم ببین کلی پول داره هااا ولی بازم دست ور نمیداره گداس گدااااااا هر چقدم خدا بهش داده بازم گدااااس

ای کاااش بمیره تو روخدا دعا کنید بمیره راحت شیم نمیخام دیگ ریختشو ببینم😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاء الله که مشکلاتت حل شه 

اینجور نگو عزیزم 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
متاسفانه هرچیم دعا کنی ک بمیرن نمیمیرن فقط مارو عذاب میدن و عمر خودشونو میکنن و عمر و زندگی مارو به ...

اره بخدا حق اعتراضم نداریم میای میگی داره عذابمون میده نابودمون کرده بعد میگن عه نه باباته..کسی که زندگیمو نابود کرده کاری کرده به خودکشی فک کنم بابامه؟؟؟

اره بخدا حق اعتراضم نداریم میای میگی داره عذابمون میده نابودمون کرده بعد میگن عه نه باباته..کسی که ز ...

نه واقعا اسمشون پدر و مادر نیست کسایی که عذابمون میدن

فقط بخاطر اینکه مارو به دنیا اوردن قرار نیست هرکاری دلشون بخاد سرمون بیارن