2777
2789

خیلی سخته نه؟

من خیلیی تجربشو داشتم و بیشتر تقصیرش خودم بودم 😔

فکر کن کسی که یه وقتایی یه سره پیشش بودی بیاد و مثل قریبه ها باهات رفتار کنه و تو نتونی چیزی بگی چون تقصیر خودت بودی چون اینکه نتونستی خیلی دیگه بری پیشش به خاطر اینکه از یه جایی به بعد تبدیل شدی به یه ادم افسرده اما اون ادم فکر کنه هنوز اون دختر پر شور هستی 

یا مثلا یه نفرو ببینی که بچگیت کلی باهم بودید و صمیمی باهم مسخره بازی در میوردید از یه جایی به بعد کلا شرایط عوض شه چون هردو به سن بلوغ یا همون تکلیف رسیدن و نامحرم میشن  بشینه جلوت و هزار فکر که هع این همونی بود که کلی باهاش مسخره بازی در میوردیم  الان حتی یکمم نمی تونی باهاش صمیمیانه حرف بزنی واقعااا زجر ناکه حالا اینکه نامحرم میشه رو بزاریم کنار  اگرم طرف براش مهم نباشه  و مثل قدیمش ...

بزرگای قدیمی  فامیل انگار شروع می کنن به پچ پچ کردن ارهه این دوتا عاشق هم شدن رفتت 

خیلی زجر ناکه ...

اگر بچه دارین از همین الان نزارین با جنس مخالف  نزدیک سن خودش  صمیمی شه و یه سره باهم بازی کنن 

چون اونا یه جاییی به بعد شاید خیلی براشون سخت شه 

منم خودم هنین تصمیم رو گرفتم اگر روزی خدا بهم بچه داد هیچ وقت نزارم خیلی صمیمی شه چون ی جایی به بعد ممکنه خیلی بشکنه ...

اللهم عجل لولیک الفرج میشه برای ظهور آقا امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف یدونه صلوات بفرسین🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم تو عالم بچگی صمیمی بودیم اتفاق خاصی هم نیفتاد اون بزرگای فامیل شما خیلی خاله زنکن که از بازی د ...

نه خب  الان ما هردوتامون خیلیی دیگه از اون موقه بزرگ شدیم   و مجردیم     و اگر به حال ما باشه ما خیلییی باهم صمیمی میشیم  و خب اونا فکر می کنن خبریه مثلا دوستیم  

اللهم عجل لولیک الفرج میشه برای ظهور آقا امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف یدونه صلوات بفرسین🥺
نه خب  الان ما هردوتامون خیلیی دیگه از اون موقه بزرگ شدیم   و مجردیم     و ...

خب دیگه هرکسی یه روحیاتی داره ما که اون بازی ها و شوخی ها رو گذاشتیم تو دوران بچگیمون اومدیم.

خب دیگه هرکسی یه روحیاتی داره ما که اون بازی ها و شوخی ها رو گذاشتیم تو دوران بچگیمون اومدیم.

خیلی کار خوبی کردی🙃و نزاشتی  مهرش به دلت بمونه..

خیلی کار خوبی کردی🙃و نزاشتی  مهرش به دلت بمونه..

چرا دوستشون دارم اتفاقا اما به عنوان دوستام توی دوران بچگی که به عشق و علاقه فکر نمی‌کردیم فقط دعوا و بازی عشقی که قبل سن بلوغ شکل بگیره و تو وجود بمونه که عشق نیست همون خاله بازیه‌.

چرا دوستشون دارم اتفاقا اما به عنوان دوستام توی دوران بچگی که به عشق و علاقه فکر نمی‌کردیم فقط دعوا ...

اهاا شاید   ولی خب اون موقه ها توی عالم بچگی یه صمیمیتی بود ولی الان کلا تغییر کرده 

منظورم این نیس که عاشق همیم و فلان 

اینکه یه ادمی بشینه جلوت و دقیقا مثل یه ادم قربیه باشی کسی  که یه روزیی خیلییی باهاش صمیمی  بودی  اخرین دفه ایی که دیدمش  نمی تونست سرسنگین باشه چند دفه ی برخوردایی کرد دید من محل نمی زارم خودشو جمع کرد😑