2777
2789
عنوان

احساس خیلی بدی دارم

149 بازدید | 13 پست

چند سال پیش یک همکاری ازم خواستگاری کرد ولی خب با مامانم مشورت کردم و جواب نه دادم چند بار هم واسطه فرستاد ولی من بازم جواب نه دادم چون خواستگارام شرایطشون بهتر بود و بعد من ازدواج کردم و من از اون بیمارستان ماموریت دادنم رفتم حالا جدیدا یک همکار خانمی اومده محل کارم خیلییی دختر خوبیه  و با هم خیلی صمیمی شدیم .و فهمیدم همسر همون خواستگارمه .احساس خیلی بدی دارم وقتی راجب امین شوهرش حرف میزنه

چرا؟ چی میگه مگه؟ تو چرا ناراحت میشی؟؟؟

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
چرا؟ چی میگه مگه؟ تو چرا ناراحت میشی؟؟؟

نمی دونم حرف های معمولی هم میزنه من بدم میاد .مثلا اخر هفته ها همیشه میرن کوه دو تایی عکساشون میاد نشون میده من احساس بدی پیدا میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا دوستم خبر نداره .شوهرش خواستگار من بوده

نود و نه درصد میدونه،خب شوهرش بهش گفته دیگه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
نمی دونم حرف های معمولی هم میزنه من بدم میاد .مثلا اخر هفته ها همیشه میرن کوه دو تایی عکساشون میاد ن ...

احساست دقیقا چیه؟ از شوهر اون بدت میاد،یا از زندگی الان خودت؟ یا چی

هیچ مرد عاقلی نمیگه

خخخخ چرا اونوقت؟

اگه صمیمیت و صداقت باشه میگن،شوهر من که همه چیزو از همون موقع دوستی گفت

یک نوع حسادت به دوستم .شوهرش خیلیییی دوسش داره خیلییی

اگه دوستش داره همه چیزو بهش گفته،هیچ هم بعید نیست که اون خانوم داره زندگیشون واست شو میزاره