بچه ها ما اسباب کشی کردیم توی خونه ی جدید خیلی سوسک و اینا داشت شبا خیلی میخاروندم خودمو بعد کلی سرچ کردم فهمیدم گاله دوبار پماد زدم ولی بهتر نشدم همه وسایلامم اتو زدم تو افتاب انداختم با ۶۰درجه شستم ولی خوب نشد ....کی گرفته و خوب شده؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شما باید بری دکتر اون تشخیص بده که گال هست یا نه بیماری های پوستی خیلی شبیه هم هستن اگر گال باشه دکتر محلول وپماد وشامپو مخصوص میده بعد از یکی دوبار استفاده خارش خیلی کم میشه ولی تا پایان دارو حتما باید استفاده کنید
آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
اب و هوای تهران و شمال چون مرطوب هست شپش و گال توش زیاد هستش من بیشتر از یکماه شده اصلا با کسی رفت و امد نداریم نمیدونم از کجا گرفتم خلاصه که دعام کنید خیلی درگیر شدم