2777
2789

بچه ها ما اسباب کشی کردیم توی خونه ی جدید خیلی سوسک و اینا داشت شبا خیلی میخاروندم خودمو بعد کلی سرچ کردم فهمیدم گاله دوبار پماد زدم ولی بهتر نشدم همه وسایلامم اتو زدم تو افتاب انداختم با ۶۰درجه شستم ولی خوب نشد ....کی گرفته و خوب شده؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادمه چند سال پیش همه شهرمون گال گرفته بودند رفتیم دکتر دارو داد خوب شدیم 

یادمه روزی چهار بار حموم میکردم با آب جوش لباس میشستم و حدودا فکر کنم دو سه هفته طول کشید

نابود شدیم واقعا اذیت کننده بود

ما هم سوسک داریم یعنی ممکنه باعث گال بشه؟

میشه لطفا برای اینکه بتونم مادر یه بچه سالم باشم ایت الکرسی برام بخونین و من مدیونتون بشم؟💙                   ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃

میخشید دوستان گال چی هست؟ حشره اس؟🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

شما باید بری دکتر اون تشخیص بده که گال هست یا نه بیماری های پوستی خیلی شبیه هم هستن اگر گال باشه دکتر محلول وپماد وشامپو مخصوص میده بعد از یکی دوبار استفاده خارش خیلی کم میشه ولی تا پایان دارو حتما باید استفاده کنید

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
میخشید دوستان گال چی هست؟ حشره اس؟🎈

گال یه نوع انگل هست که روی پووست تخم گذاری میکنه،بیماری به شدت واگیر دارهست

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
گال یه نوع انگل هست که روی پووست تخم گذاری میکنه،بیماری به شدت واگیر دارهست

وای چ وحشتناک ان شاءالله هیچکس دچار نشه😟🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

اب و هوای تهران و شمال چون مرطوب هست شپش و گال توش زیاد هستش من بیشتر از یکماه شده اصلا با کسی رفت و امد نداریم نمیدونم از کجا گرفتم خلاصه که دعام کنید خیلی درگیر شدم