2777
2789
عنوان

شوهرم انگار باور نمیکنه درد دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 34 پست
بگیری خفشون کنی،حالا اونا یک دهم درد مارو داشته باشن خونه رو میزارن رو سرشون از اه و ناله ما هم مث ا ...

اره بخدا اون ساعت سه شب یه سرفه کرد من بلند میشم یه عالمه دمنوش و دارو و... براش اماده میکنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی درد داری قشنگ سر جات بخواب هیچ کاری نکن وهی بلند بگو آخ درد دارن تا متوجه باشه بلند بشی کار بکن ...

عزیزم من هر ترفندی بگی سر این زدم😂یه هفته فقط استراحت کردم گلاب ب روت خونه رو عن و گه ورداشت حالم دیگه ب هم خورد پاشدم جمع کردم،ب زور اب دستم میداد اون چند روز،گشاده

میگم بخدا،مگه میشه باهام تو یه خونه باشه و نفهمه؟چند وقت بود از درد کمرم اصن نمیتونستم رو باسنم بشین ...

نمیدونم واقعا.. 

ولی بگو حالم بده میخوام برم دکتر... اگه نمیتونی که زنگ بزنم به ۱۱۵

به نظرم قشنگ بدون داد و دعوا باهاش حرف بزن... بگو این رفتارت منو اذیت میکنه.. من وقتی جاییم درد میکنه انتظار دارم یکم بهم توجه کنی.. 

خیلی آروم حرف بزن، بدون دعوا... مردا وقتی باهاشون با دادو دعوا حرف بزنیم بدتر لج میکنن... ولی وقتی مثه بچه ها باهاشون حرف بزنیم گوش میدن

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
آره میشه شوهر منم دقیف مثل شوهر شماست درقبال اطرافیان انقدر دلسوزه ولی برای من دریغ از یه احوالپرسی ...

خب این اخلاق از چی ناشی میشه؟انگار نمیبینن درد و رنج کشیدنمونو،خب چ دوس داشتنیه این

نمیدونم واقعا..  ولی بگو حالم بده میخوام برم دکتر... اگه نمیتونی که زنگ بزنم به ۱۱۵ به نظرم ق ...

گفتم والا،ماشالله این شوهر من هیچ وقت خدا پول نداره و حسابش خالیه،جاییم درد بگیره میگه صبر کن تا اخر ماه،تا اون موقع هم خوب میشم خود ب خود😐

گفتم والا،ماشالله این شوهر من هیچ وقت خدا پول نداره و حسابش خالیه،جاییم درد بگیره میگه صبر کن تا اخر ...

ببین لازم نیست هرینه کنی، زنگ میزنی به ۱۱۵، میگی من این مشکل رو دارم، چه کاری انجام بدم...

اونا راهنماییت میکنن حتی لازم باشه از پزشک هم میپرسن بهت میگن.... بعد نهایتا اگر گفت برات آمبولانس بفرستیم، میگی نه خودم مراجعه میکنم و تمام.

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
اره بخدا.فکر کن تو بارداری کل دندونام درد میکرد گریه میکردم بعد میگفت چرا گریه میکنی همه همین جورین. ...

😂😂اعجوبین اصلا، منم دندونام درد میکرد میگفت الان گرونه بزار بعد، انگار دردش دست منه🤣🤣، اونوقت دخترم گفت بابا دندونم 1100 داد درستش کرد یکیشو

ببین لازم نیست هرینه کنی، زنگ میزنی به ۱۱۵، میگی من این مشکل رو دارم، چه کاری انجام بدم... اونا راه ...

اخه مثلا دندونم شکست باید میرفتم دندونپزشکی یا چیزایی از این قبیل ک مراجعه ی تخصصی میخواد،نمیدونم واقعا من خودم اکثر اوقات اندک پس اندازی دارم در حد ۵۰۰ تومن این جوریا میتونم برم دکتر ولی دوس داشتم مث بقیه ک شوهراشون با اصرار میبرنشون دکتر،اینم همینطور باشه و حواسش بهم باشه،ولی متاسفانه دیگه بعد چهار سال دیگه همینه ک هست

😂😂اعجوبین اصلا، منم دندونام درد میکرد میگفت الان گرونه بزار بعد، انگار دردش دست منه🤣🤣، اونوقت دخ ...

😂😂😂😂منم میگه صبر کن تا عید عیدی بگیرم دندوناتو درست میکنیم،گفتم لامصب نصف سال دیگه مونده شاید افتادم مردم اصن

😂😂😂😂منم میگه صبر کن تا عید عیدی بگیرم دندوناتو درست میکنیم،گفتم لامصب نصف سال دیگه مونده شاید اف ...

🤣🤣خدا بهمون صبر بده با این انتخابامون، جالب اینجاست بدون اونام نمیتونیم زندگی کنیم