2777
2789
عنوان

(خوبـا)بیاییـڋ اکیـپ بزݩیم...!-!

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 287 پست
واااااو حس سفر در زمان بم دس داد😂😂😂😂😂😂 چرا تاریخشو ندیدم🤦‍♀️

تو زمان شاه عباس اول هخامنشیان که نرفتی خواهر من😂

اشکال نی یه تنوعی میشه به عقب برگردیم😂😐

غربت تموم عالمه :‌)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو زمان شاه عباس اول هخامنشیان که نرفتی خواهر من😂 اشکال نی یه تنوعی میشه به عقب برگردیم😂😐

واییی ای کاش میرفتم کلا سفر تو تاریخ دوس دارم😂😂😂😂

To myself in the future: Standing in the hall of fame  And the world's gonna know your name🎈✨ سلام ساکنین نی نی سایت کبیر 🌺 من اینام👈 عشق کتاب و فیلم و آهنگ 🎶📚🎥 دانشجوی روانشناسی🧠  یه کی درامر و کیپاپر اونم از نوع آرمی💜گاهی بد اخلاق😑 گاهی الکی خوش😂 گاهی خیلی منطقی🤨 گاهی خیلی احساسی🤩 و بشددددت بلند پرواز😅 خلاصه که دوستتون دارم شدید به مدت خیلی مدید😍 هوامو داشته باشید😉
واییی ای کاش میرفتم کلا سفر تو تاریخ دوس دارم😂😂😂😂

آره

من میرفتم تو اون زمانا قیافه مختارو میدیم ببینم واقعا شبیه همین مختار خودمون که فیلمشو ساختن هست؟؟😐😂🏂

غربت تموم عالمه :‌)
آره من میرفتم تو اون زمانا قیافه مختارو میدیم ببینم واقعا شبیه همین مختار خودمون که فیلمشو ساختن هس ...

جرررر 😂😂😂 اهدافت فقط

To myself in the future: Standing in the hall of fame  And the world's gonna know your name🎈✨ سلام ساکنین نی نی سایت کبیر 🌺 من اینام👈 عشق کتاب و فیلم و آهنگ 🎶📚🎥 دانشجوی روانشناسی🧠  یه کی درامر و کیپاپر اونم از نوع آرمی💜گاهی بد اخلاق😑 گاهی الکی خوش😂 گاهی خیلی منطقی🤨 گاهی خیلی احساسی🤩 و بشددددت بلند پرواز😅 خلاصه که دوستتون دارم شدید به مدت خیلی مدید😍 هوامو داشته باشید😉
ببین قششنگ مشخص کردم😂😐

توروخدا ی کلاس مدیریت اهداف بزار من بی برنامم یهو میبینی رفتم دوره هخامنشیان هی بی هدف این ور اون ور چرخیدم سر ب سر مارای ضحاک گذاشتم ب چخ رفتم

@تـوت_فـرنــگــے     @زن_افغان     @کراشتونم    عزیزم بدم نمیا ...

چرا من همش دیر میرسم😖

دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه   بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
اول باید بینم اقاییم چی میگه  هر چی اقامون بگه همونه😌  😂😂🤢اقاییم

👀🚶🏻🚬

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  
یلدا به دیشب نبودم چیشد  @ماه_تابانم     @meh_rak    

سلام عاجی

من ک کلا از ساعت 9 نیومدم الانم دیدم ترکیده

@ylda917  

@meh_rak  

@تـوت_فـرنــگــے‍ 

@مـاه_تـابـان۷۰  

@mahdi1397‍ 

بچه ها نی نی یار تگ میکنم

هرچه در فهم تو آید...آن بود مفهوم تو!ツ