2777
2789

خانما ی عزیز چند وقته دورید از خانواده؟؟؟بهتون سخت نمیگذره؟؟؟فکرش داره دیونم میکنه ک بخوام ی شهر دیگه تنها بمونم تو خونه ن کسیو میشناسی ن دیگه میشه اعتماد کرد ب کسی ...چجووور تحمل میکنید؟؟عادی میشه یا ن همسران اقایون نظامی هم بگن نظراتشونو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته سخت همش دلتنگی.همش باخودم میگم کاش نزدیک بودم هروقت اراده میکردم میرفتم پیش خونوادم‌خونوادمو مهمون میکردم باابجیم وقت بیکاری می‌رفتیم بیرون.همش برام شده عقدهههههههههههههههه

هیچ وقت ب خودت مغرور نشو وبه کسی فخرفروشی نکن خدا حواسش ب همه کس و همه چیز هست....

من چهار ساله

به گه خوردن افتادم

اگه اون شهریه که قوم شوهرت توشن عزیزم عشقو ببوس بزار کنار 

چون یکم که بگذره تازه میفهمی اصلا ارزش نداشت و به تنها چیزی که فکر میکنی اینه که این حجم تنهایی تا اخر عمرت داری و ممکنه حتی مردی جسدتم اونجا خاک کنن و تا ابد تنها و غریب بمونی

مثل منی عادت می‌کنی کلاس ثبت نام کن هر روز با شوهرت عصر ها برین بیرون برا خودت برو به هنری یاد بگیر

الان تو این اوضاع دیگه کلاسم نمیشه رف خیاطی بلدم ولی فکرشو میکنم میگم کی حوصلش میکشه اصلا نگار غم گرفتع منو