2777
2789
عنوان

چالش.... اگ میتونستید24 ساعت🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 33 پست
اول میرفتم پیش اون کسی ک ی زمانی دوسش داشتم ببینم چکار میکنه . بعدش میرفتم سر وقت گوشی و کمد ی نفر ...

گوشی و کمد🤣🤣چتاش🧐🤭

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😅😅😅😆😅😅یس 

👌👌

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  
@کاپ_کیک_عصبانی   @ساقی_کاپ_کیک_عصبانی   @پفککی   @ستونسایت_سابق   ...

مرسی تگیدی🤓💛

من خب همیشه بهش فک میکنم 

میرم پیش کسی که عاشقش بودم و هنو بعضی اوقات یادش میفتتم میرفتم بغلش میکردم بوسش میکردم و یکم کنارش منشستم و دیگه واسه همیشه میرفتم دستاشم میگرفتم حسرت تو دلم نمونه

من رفتم خروج کاربری زدم  خداحافظ برای همیشه .... حلالم کنین..   
مرسی تگیدی🤓💛 من خب همیشه بهش فک میکنم  میرم پیش کسی که عاشقش بودم و هنو بعضی اوقات یادش میف ...

💚💖

👌

میرفتم خونه مادر شوهرم تا بفهمم چه نقشه هایی برا زندگیم می کشه پشت سرم چی میگه ،چون خیلی اذیتم کرده ومیکنه غیبتمو هم زیاد میکنه

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک

هر جا ک شوهرم میرفت...ببینم چکارا میکنه

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇

مي رفتم. اونجا كه پشت سرم حرف ميزنن 

ميرفتم. دستشويي عمومي ببينم چند نفر دستشون ميشورن 

ميرفتم رستوران 

ميرفتم پاساژ 

در اخر بعد. اتمام فضولي ها و با يه عالمه خوردن غذا و برداشتن لباس ميرفتم خارج

لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫
@کاپ_کیک_عصبانی   @ساقی_کاپ_کیک_عصبانی   @پفککی   @ستونسایت_سابق   ...

مرسی❤❤💋

اگ نامرئی میشدم میرفتم پیش شریک شوهرم پولامونو ازش می دزدیدم بعدم خونه و وسیله میخریدم😬😬😬😂😂

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚