2777
2789
عنوان

فکر می کنید ظرفیت کدوم امتحان های الهی رو ندارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 73 پست

خدا منو با گو پسرم امتحان کرده،، اتیسم داره، امسال باید می‌رفت کلاس اول،،، ولی حیف ،،،،، خیلی برام سخته، نفسم داره بند میاد،، هیچ انگیزه ای برای هیچ کاری ندارم،،،، کاش همه مشکلاتم یه خواب بود   ،، خدایا بسه امتحانو تمومش کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا منو با گو پسرم امتحان کرده،، اتیسم داره، امسال باید می‌رفت کلاس اول،،، ولی حیف ،،،،، خیلی برام س ...

انشالله هر چه سریع تر فرزندتون بهبود پیدا کنند ، و علم هم با سرعت پیشرفت می کنه چه بسا تا به بزرگسالی بخواد برسه درمان های موثر تر  پیدا بشه .

خدا منو با گو پسرم امتحان کرده،، اتیسم داره، امسال باید می‌رفت کلاس اول،،، ولی حیف ،،،،، خیلی برام س ...

یه سوال ، بیماری پسر تون از کی و با چه علائمی مشهود شد ؟ الان دارو و درمانی انجام می دین؟ 

چه محدودیت هایی نسبت به بچه های دیگه داره ؟ 

یه سوال ، بیماری پسر تون از کی و با چه علائمی مشهود شد ؟ الان دارو و درمانی انجام می دین؟  چه ...

وقتی دیدم حرف زدنش عقب تره ،،، با بچه ها بازی نمیکنه ،، نه داروی خاصی مصرف نمیکنه