2777
2789

یکی از خواسته های پرتکرار در بین ادعیه و زیارات، درخواست  از خداوند برای آزموده نشدن با آنچه در طاقت و ظرفیت مون نیست ، هستش مثل :

رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ و...

فکر می کنید کدوم مصائب و ابتلائات اگر براتون پیش بیاد باعث شه ایمان تون سست بشه یا ایمان تون رو  از بین ببره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه کلا همه رو تحدید میشم لطفا از مت امتحان نگیره. من جنبه ندارم

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

مثل همین الان مریضی بچم 

خیلی درمونده ام و جز خدا کسی و ندارم بهش پناه ببرم الان هم با چشم گریون مینویسم و ازش می‌خوام بچمو شفا بده من جز بچم کسی و ندارم 😭

ممنون میشم برای سلامتی و شفای دخترم یه حمد بخونید امیدوارم لبتون همیشه خندون باشه ⁦❤️⁩🙏
طلاقم نابود شدم مخصوصا که شوهرم مذهبی بود همه چی رو از چشمم انداخت قبلا خودمم مذهبی بودم اللن از لجش ...

چه ربطی داره؟ بعضا  قاتلین امامان معصوم مثل ابن ملجم هم اهل تهجد و عبادت های طاقت فرسا بوده اند  ، مگه ادعای مسلمانی افراد ملاکه؟! 

من همیشه دعام اینه منو بابچم امتحان نکنه    

منم همینطور سخته میگم‌ خدا من طاقتشو ندارم من سربلند بیرون نمیام

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
االبته تهدید ( تحدید هم کلمه معنا داره البته )

یه آرایشگاه هست میرفتم پیشش چند روزی هست مادرش فوت کرد استغفرالله همش استوری میزاره و اینا میگه خدایا دیگه قبولت ندارم 😔😔😔😔خدایا خودت از دل همه بندهات باخبری به همه مصیبت زدها به همه داغدارها صبر بده آمین یار ب العالمین 

چی پیش اومد براتون ؟

کرونا ب خانواده انتقال دادم پدرمادرم ریه درگیر 

روحیمو باختم چون جلوم افتادن با روحیه خراب ۲۴ ساعته بهشون رسیدگی کردم  تنهاریی تا الان ک یماهه تا پدرم بلند شد الان ب زندگی عادی برگشته اما مادرم هنوز افتادس اما سرحاله

من زبونم لال فک میکردم بی کس شدم