2777
2789
عنوان

دلم نمیخاد جوابشونو بدم اصلا😭

248 بازدید | 17 پست

خیلی ناراحتم سه هفته ی پیش با خواهرم ک مجرده دعوامون شد من کرونا داشتم از اونم گرفتم باااینکه باردارم شوهرم کلی میوه و دارو خرید ک هم من هم پدرومادرم بخوریم تقویت شیم بعد دعوا خواهرم گفت از خونمون برو بیرون منم اومدم بیرون دیدم بابام میوه هارو جم کرده میده دست شوهرم ک اینارم ببر شوهرم گفت عوض اینکه جلوشو بگیرین هولش میدین بره عجب ادمایی هستین من خونم یه شهر دیگس از اون روز دیگه پامو خونشون نزاشتم رفتم هتل بااینکه خیلی سنگین شدمو سختمه 

مادرم تا سه روز اصلا بهم زنگ نزد وقتی ک زد گفت گیرم یکم پول بگو شوهرت واسم بریزه قرض حس میکنم منو فقط واسه پول میخان من تو تنهایی درد کشیدم نمیتونم غذا درست کنم مادرم حتی فکرشم نمیکنه ک من چقد سختمه بااینکه خودش اصرار داشت بچه بیار من کمکتم

دو روزه زنگ میزنن جوابشونو نمیدم دیگه نمیتونم ببخشمشون 😓😓😓😓

حق داری .. عجب بی فکرن

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب کاری میکنی عزیزم من جای تو باشم دیگه تا آخر عمر تو روشون نگاه نمی‌کنم 

رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء         اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم 

در این ک کار بدی کردن شکی نیست و واقعا درکش برام سخته یک زن باردار و مریض😑 ولی بهشون بگو ک خیلی ناراحت شدی شاید اونجا عصبانی بودن،محض بزرگتریشون

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
دعواسر چی بوده

قرار بود بریم تست کرونا بدیم خواهرم کلی غر میزد ک صبحونه میخوری چیکار بریم گفتم بابا خب من حاملم قندم میوفته بزار یه لقمه بخورم حداقل شروع کرد غر زدن منم گفتم بخدا خستم کردی نمیخوای بیای تست بدی نیا اونم گفت گمشو برو از این خونه