2777
2789
عنوان

بیمارستان خصوصی برای سزارین

91 بازدید | 12 پست

سلام خانما چارشنبه نامه سزدارم برای زایمان دکترم نامه داده بیمارستان انصاری صب برم؟؟؟چیا لازمه مدارک ازمایش هم لازمه؟باید  ازقبل برم نوبت بگیرم یاهمون روز کافیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمه ندارم تامین اجتماعی هم قبول نمیکنن ازاده عملم با اختیاری فرقی نمیکنه 

ای بابا .حالا هزینش چقدر میشه ؟؟منم چند وقت دیگه باید سزارین بشم اجباریه ،طبیعی نمیشه .می ترسم بیمارستان اذیت کنه 

مگه خصوصی نمیری؟؟من انصاری گفته ۹ونیم ولی تا ۱۱هم میره..

دکتر خودم تو بیمارستان محب کوثر عمل می کنه .بیمه مارو قبول می کنن ولی می ترسم بازی در بیارن چون سر عمل هیستروسکوپی بازی درآوردن بند و تبصره آوردن ازم آزاد گرفتن .حالا هزینه زایمان هیچی .احتمال اینکه بچه آن ای سی یو بره زیاده هزینه اون خیلی میشه به این بیمارستان  هم اصلا اعتماد ندارم می ترسم بازی دربیارن

دکتر خودم تو بیمارستان محل کوثر عمل می کنه .بیمه مارو قبول می کنن ولی می ترسم بازی در بیارن چون سر ع ...

وقتی سروقت عمل  شی بچه چرا دستگابره البته منم ترس همینو دارم هزینه هاواقعا سنگینه منم مجبورم‌میرم خصوصی 

وقتی سروقت عمل  شی بچه چرا دستگابره البته منم ترس همینو دارم هزینه هاواقعا سنگینه منم مجبورم‌می ...

آخه من باید زودتر زایمان کنم شرایطم خاصه دو تا دکتر رفتم هر دو همینو گفتن.نهایت سی و پنج هفته برسونمش اونم معلوم نیست.خیلی واقعا وضعیت افتضاحه .بارداریمم پرخطر بود هزینه زیاد کردم 

آخه من باید زودتر زایمان کنم شرایطم خاصه دو تا دکتر رفتم هر دو همینو گفتن.نهایت سی و پنج هفته برسونم ...

منم همین طور بارداری قبیلیم ۳۸هفته دکلمان جفت شدموبچنوازدس دادم سراین کلی هزینه و رفتوامد دکتر

منم همین طور بارداری قبیلیم ۳۸هفته دکلمان جفت شدموبچنوازدس دادم سراین کلی هزینه و رفتوامد دکتر

خدای من .چقدر دردناک.خدا صبرت بده خیلی سخته💔آن شالله این یکی به سلامتی بیاد بغلت دلت شاد بشه.منم دو بار سقط داشتم ولی تو هفته های پایین ،خدا به هممون کمک کنه