2777
2789
عنوان

شوهرم کرونا گرفته کمک

76 بازدید | 3 پست

سلام خانما،شوهرم الان ۱۲ روزه علایم دارن ،چند تا دکتر بردیم یه سری داروی عجق و جق بهش دادن بدتر شد ،

سی تی اسکن گرفتیم گفتن ۳۰ درصد ریه درگیر شده بهش رمدسیویر ،دگزا،ویتامین سی و هپارین دادن،الان پرستارها بهش هپارین نزدن گفتن جوون هستی نمی‌خواد.من میترسم نکنه خونش لخته بشه خطرناک باشه اگر نمی‌خواست که دکتر نمی‌نوشت براش 

.توروخدا کمکم کنید تجربه هاتون بگید حالم اصلا خوب نیست حال همسرم خوب نیست،صرفه ندارن در حد یکی دوتا در روز،ولی بدن درد و ضعف و بی‌حالی زیاد داره منو پسرم تست دادیم منفی بود

لوازم آرایشی لنیا ، همه چی اورجینال و قیمت مناسب سود کم دارم ، با خرید به یه مادر و یه سرباز کمک میکنید ، ارسال از تهران با پست و تیپاکس داریم 😍
چوب رازیانه بجوشون گرمی جات بدش

میدم،یکسره آویشن ،کندر،لیمو عسل 

لوازم آرایشی لنیا ، همه چی اورجینال و قیمت مناسب سود کم دارم ، با خرید به یه مادر و یه سرباز کمک میکنید ، ارسال از تهران با پست و تیپاکس داریم 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارو امام کاظم مینونی پیدا کنی؟ دم کرده کندر با عسل شیرین کن بده.فالوده سیب با عسل.سوپ سبزیجات رقیق ...

گرمی جان میدم یکسره ولی خوب نمیشه