2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش بشه افسرده شدم خونه

اره بابا درس مجازی نمیشه

واقعا چطور تحمل میکنین مجازی ؟

حالا خداروشکر ما ورودی جدیدیم مجازیمون کمتره ولی نتیجه ها رو هم ندادن تکلیفمون مشخص شه کدوم شهریم 😑😂

« من 

سلام.

من کاربریم دیروز ازاد شد و کاربر نیلوفر،جون بهم درخواست دوستی داد و گفته دوستام اونو با من اشتباه گرفتن...و گفته توی یکی از تاپیکهاتون بهش گیر دادن....اونم به خاطر تشابه استیکرامون❤✌این تقریبا امضای منه....توی همه تاپیکهام هست

چقدر دختر خوبی بود بیچاره گیرش اورده بودیم😅❤✌

گفته که میخواد بره ولی گفته شما توصیه کردین اهنگهای چاوشی خیلی خوبه 😅✌

به دوستامم تذکر دادم دیگه این کار رو با کاربر دیگه ای نکن...

اون بدبخت کلی عذاب وجدان گرفته بود ...چه بساطی داریم تو فضای مجازی😅✌

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ....از خودت بپرس واسه چی به این دنیا اومدی ؟مطمئنا اولین جوابی که به ذهنت میرسه جواب درست نیست ...پس برگرد و پیداش کن قبل از اینکه بمیری و دیر بشه...اینجا هم زیاد نمون ...جوابت رو اینجا پیدا نمیکنی...دعای من پشت و پناهت ای جزئی از عالم هستی❤