2777
2789
عنوان

باردارا بیان

538 بازدید | 23 پست

نفس عمیق که میکشم یهو زیر دلم احساس لگد زدن بچمو دارم هفته 13هم هستم کی اینجوری شده و تو هفته پایین بچشو حس کرده 

قلبم فقط واسه بچهام میتپه💖💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تکون خوردنش ک دیگه کم کم باید مشخص بشه

یه چیز شیرین بخور دراز بکش شاید دوباره تکون خورد😍

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
من بعد ۱۸ حس کردم 

بچت پسره!؟ 

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️

تو هفته ۱۳ که کلا بچه پایین هست وقتی سونو میکنن کاملا پایین شکمه در مورد لگد زدن هم نمیدونم چون تو این سن معمولا تکون های ریز میخورن مثل لولیدن یا بال زدن پروانه یا حالت حباب بزن گوگل هفته به هفته بارداری بخون خیلی بهت کمک میشه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
من از دو هفته قبل حسش میکردم الان زیر دلم سمت راست همیشه تکون میخوره

به احتمال زیاد بچت دختره😍

تو هفته ۱۳ که کلا بچه پایین هست وقتی سونو میکنن کاملا پایین شکمه در مورد لگد زدن هم نمیدونم چون تو ا ...

خوندم نوشته بود از هفته 8 بارداری تکون میخوره بچه و کمتر کسی میفهمه 

قلبم فقط واسه بچهام میتپه💖💕
بچه سوممه عزیزم برا اون دوتا اینطوری نبود از 5 ماه به بالا حسشون کردم اما اینو از هفته دهم 

جنسیت بچه هات چیه