2777
2789
عنوان

خونتون طبقه چندمه؟ آفتاب نیفته داخل خونتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونمون ویلاییه افتاب تا یه ساعت قبل از مغرب تو خونمونه😊

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اپارتمانیه گلم طبقه اخرونورشم خوبه شکرفقط اسانسورک خراب شه پدرمون درمیاد😑

شما اهل ارومیه ای ؟ یا تبریز

نجیب تر از آن باش که برنجانی🍃معتقدم به حق الناس پس لطفا مودبانه نظرتو بگو تا دلتو نشکنم❤شباهت زیادی به پروفایلم دارم🥰🐰
طبقه پنجم هست خونمون خونه هفت طبقه ست پنجم راحت تره وگرنه سه طبقش رو خریدیم شش و هفتم  هفتمی ر ...

نکته عالی ای بود ممنون

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

شما اهل ارومیه ای ؟ یا تبریز

ارومیه عزیزم

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
خوشبختم همشهری هستیم

ای جان😍

خوشحال اولدم گوزلیم 💋

ایشالاهمشع ساغ وسلامت یاشیاسان💗

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
دو طبق رو همکف بله میفته  ولی کاش همکف بودیم و نمیفتاد چون خونمون آسانسور نداره🥴😂

نگو خیلی سخته آدم افتابو نبینه 

من قبلا طبقه دو بدون آسانسور بودم ولی نور و افتابمون محشر بود حیف

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

ای جان😍 خوشحال اولدم گوزلیم 💋 ایشالاهمشع ساغ وسلامت یاشیاسان💗

چوخ چوخ ممنون 😘

نجیب تر از آن باش که برنجانی🍃معتقدم به حق الناس پس لطفا مودبانه نظرتو بگو تا دلتو نشکنم❤شباهت زیادی به پروفایلم دارم🥰🐰
نگو خیلی سخته آدم افتابو نبینه  من قبلا طبقه دو بدون آسانسور بودم ولی نور و افتابمون محشر بود ...

اخه خیلی ازین همه پله بالا اومدن سخته هنوز پایین رفتنش یه چیزی بالا رفتنش نفس ادمو بند میاره