2777
2789

من میخوام وزنمو بیارم پایین،کسایی ک اراده دارن بیاین باهم بریم جلو💪🏽🤝🏽

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)

من میخام بیارم بالا 

سفارشات حنای شمارپذریفته میشود🌷🌷🌷    توصیف زندگی من 🙄کاربر خانوم   ۲۳ سالمہ ،این بگم ب عشقـ  ایمان ندارم   دلم یه همدم میخاست  ک همدمم مرد نبود ـاز همسرم متنفرم چون لیاقت منو نداشت ، اینو من نمیگم  و از خودم تعریف نمیکنم      این حرف های دیگرونہ چون از همسرم لطمہ خوردم  هم چیزم تباه شد ـ،،،  دیگه خونه پدرم ا رو نتخاب کردم  برای همیشہ    رو مهر طلاق ب شناسنامه ام بخوره دیگ  بریدم ـ باورم نمیشد کارم ب طلاق برسه هنوز  کار های   دادگاهیم انجام میدم طلاق نگرفتم    ،ولی کسی ازسرنوشت  خبر دار نیس  یہ  دختر ناز دارم  ک شب روزم با  دخترمہ  عاشق دخترمم و میبوسم  روے  دخترم را  یه موضو ع منو نارحت میکنه  همه میگن ببی فیس   چون   میگن بهت نمیخوره دخترت باشه 😬😐    چ خوبه   دخترم بزرگ بشه با هم درد دل کنیم  بعد مشکلات زندگیم عصبی شدم   ب شدت  خانوم مهربونی بودم  هنوزم هستم ولی فکر گذشته میاد سراغم روح روانم  داغون میشه   دلم میخاد بمیرم  این دعاے همیشگی منه    این متن هارو براے این نوشتم چون دیگردون میگن  بزاررامضات تا بشناسیمت منم احترام گزاشتم بهتون     این بگم  از رل و دوست پسررمتنفرم   ـ لطفا برای ارامشم  صلوات بفرس  ممنونم رفیقــ ❤ــــــــــــبعد شش ماه دوستان  اشتی کردم  انگار شوهرم منو دزدید  من راصی ب برگشت نبودم همین خستم زندگیم هنوز پاشیدس  حالم بد میشه   اون عنوان اولی از چند ماه پیشه ک خ نه بابا بودم ولی فعلا  تو یه اتاق سه در چهار  زندگی میکنم با شوهر   ک کلی منو دق میده دخترم گاهی از ترس چشمای خوشکلشو با دستاش میبنده  ک صحنه  دعوای مارو نبینه  شوهرم سگه تازه   سگ  بیابون شرف داره خدا نگه دار یه صل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه گروه دارم هر روز نتیجه اعلام می کنن ولی باز اراده ندارم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من🤗

این روزا برام، اطرافیانم از هر غریبه ای، غریبه ترن. چه میشه کرد. روزگار این و برای طالع من مقدر کرده. به همین خاطر حرفای دلمو اینجا راحت تر از هرجایی توی دنیا میتونم بزنم. روزای گذشتم خیلی خیلی خیلی روزای شیرینی بودن:) و محاله فراموش کردنشون:( تو اون روزا متوجه نبودم که باقدر  ندونستن قراره چه ثانیه هایی رو از دست بدم. اون موقع همه چیز خوب بود. من بودم‌ خانواده ام بودن. همه چیز بر وفق مراد بود. بماند که اون روزا کلا حال بهتری داشت. کلا که میگم ینی کلا:((( دردم میاد وقتی می بینم دیگه برنمیگردن. دیگه تموم شدن و رفتن. حالم بد میشه انقدر بد که می تونم ساعت ها بشینم حسرت بخورم و گریه کنم. چه عشق های ساده ای، چه لذت های راحتی، چه دنیایی...! هعی💔 اگر دستتون میرسه یکی از ستاره های آسمونتونو برای من بفرستین!))): که شاید کائنات انرژی خوبتونو برام بیاره. چیزایی که از گذشتم گفتم خیلی بسته و شاید غیرقابل فهم بود. اگر تک تک تونو می‌شناختم و میدونستم انسان خیانتکار تو سایت وجود نداره قطعا میگفتم و خودمو از همه حرفای درونم راحت میکردم. تو یکی از تاپیکام راجع به گوشه ی دنج، همونجا که حال آدم بهتر از هر حالتی میشه، گفتم. بهش اعتقاد دارم. ینی داشتم و دارم. گوشه ی دنجی که فقط مال خودته و فقط تو باهاش خاطره داری، می شینی توش به چیزای خوب فکر میکنی، به عشق فکر میکنی و .. . این جایی که گفتم و برای همه ی شما از خدا میخوام. گوشه ی دنج من خیلی وقته که گم شده. کیلومترها ازم فاصله داره.... امیدوارم برای شما نباشه. همه ی اینارو گفتم بذارید یه چیزم بگم فقط محض اینکه کمتر حسرت اون روزا رو بخورم. بیا با نگاه به گذشته، تلخی هاش رو بذاریم کنار .از خوبی ها، خوشبختی ها و لذتهاش یاد کنیم.نه که حسرت بخوریم بلکه عشق رو در دلهامون زنده نگه داریم.

هستین واقعا؟😍👍🏻

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)

من ۷ کیلو کم کردم

چوم خیلی کم غذا میخوردم

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه