2777
2789
منم خسته شدم موهای خیلی قشنگی داشتم و الان خیلی غصه شو می خورم

منم مثه شما هم دردیم نمیدونم کی حجمشون بر میگرده 

واس یه سریا برگشته واس یه سریا نه

خدامیدونه چی میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام استارتر عزیز شما ریزشتون بهتر شد؟من دارم کچل میشم دیگه بعد دوماه کرونا دکتر هم رفتم 

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ
سلام استارتر عزیز شما ریزشتون بهتر شد؟من دارم کچل میشم دیگه بعد دوماه کرونا دکتر هم رفتم 

سلام عزیزم از ریزش مو شدیدی که داشتم بعد از ۸ ماه الان خیلی کم شده  ولی حجم موااهام بشدت خالی شده

عزیزم منم اول ک کرونا گرفتم ریزشم شروع شد با مزو تراپی به حالت اولش برگشت ولی باز دوباره ریزشش برگشت ...

ببخشید شما از جلسه اول مزوتراپی تاثیرش رو دیدید؟

من یه جلسه مزو کردم حس میکنم ریزشم بدتر شده

دیگه نمیخوام برم مزو

🤍From isfahan🤍
عزیزم منم اول ک کرونا گرفتم ریزشم شروع شد با مزو تراپی به حالت اولش برگشت ولی باز دوباره ریزشش برگشت ...

مزوتراپی چند جلسه رفتی که اوکی شد ؟میگن بعدش هر چند ماه باید بری که ریزش برنگرده 

منم خیییلی ریزش دارم موهام کلا تمام شده 😭