2777
2789
عنوان

بچه ها دلم واسه یکی بد میسوووزه

113 بازدید | 9 پست

سلام من یکی از همسایه هامون ی دختر داره ۷ سالش میخواد امسال بره مدرسه ولی چون اینترنتی باید گوشی داشته باشه ولی نه بابا داره ن مامانش اوضاع خوبی .این دختر بشدت باهووووشه ینی نمیدونین چی میگم 

باباش توی دو سالگی اینارو رها می‌کنه میره و قبلش میخاس دخترشو بفروشه مامانش زود می‌فهمه و جدا میشن  بالاخره .۵ ساله کلا غیبه .. میدونین ک دختر چقد بابایی . دیروز داشتم میرفتم خونه مامانم دختر و دیدم نشسته بود ی کنار حالشم خراب گفتم چی شده مریم(اسم مستعار) گف کاشکی منم بابا داشتم واسم گوشی می‌خرید اگ خاله گوشی نداشته باشم مامانم گفته نمیتونی بری مدرسه از دیروز حالم خیلی خرابه کاش میشد کمکش کنم😭😭😭😭😭

مامانشم خیلی جوونه خونه های کسی کار می‌کنه

واسه دشمنمم این حال و روز و نمیخام

عزیزدلم براش کمک جمع کن بهترین کاره به مادرش کمک کن میدونی چقدر ثواب داره وشادمیشن شماهم شادمیشی&nbs ...

آخه من کسی و نمی‌شناسم شهرمم خیلی کوچیکه خیر خیلی کمه کاش بشه کاری بکنم😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه این تاپیک و پر بازدیدش کنین شاید کسی واسش دو تومن‌چیزی نباشه و بتونه ب اون بچه کمک کنه😭😭😭 یا از شهر خودم خیر پیدا بشه و بره بهشون کمک کنه

آخه من کسی و نمی‌شناسم شهرمم خیلی کوچیکه خیر خیلی کمه کاش بشه کاری بکنم😭😭

ازفامیل وآشنا ازدوست ها همسایه ها بخداثواب داره برااطمینان ازهرکی خواستی پول بگیری بامدرک کاری بکن تا بهت اطمینان کنن نتونن بعدابگن پولمون چکارکردی اینا

ازفامیل وآشنا ازدوست ها همسایه ها بخداثواب داره برااطمینان ازهرکی خواستی پول بگیری بامدرک کاری بکن ت ...

نمی‌دونم شاید خدا منو گذاشته واسه شاد کردن دل اون بچه امیدوارم خوشحالش کنم