2777
2789

سلام وقتتون بخیر همگی

اگه به یه خونه دزد زده باشه و ی چیزایی رو دزدیده باشه،ممکنه پلیس  بگرده پیداش کنه ؟پیگیری میکنه؟

اصلا نتیجه ای داره؟

فرض بگیریم پیداش کرد،اون طرف چیزایی ک برده رو موظفه پس بده؟

کسی از قانونش اطلاع داره؟

ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله.اگه دزد رو بگیرن ویه سری چیز پیدا کنن

زنگ میزنن که بیاین ببینین اشیا دزدی بینشون هست یا نه؟

پسرم موبایلشو زدن .زنگ زدن ولی نبود.اصلا اون مرده که گفتن دزده ،اون دزد نبود

چون اون زمان تو زندان بود😐😐😐😐

ما دوسال پیش خونمون رو دزد زد هنوز پیدا نشه ! 

ان شاء الله برای دوا و درمون یا کفن دفن استفاده کنن اون پول ها و طلا هارو ان شاء الله

شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!

ممنون دوستان،لطف کردین💛

ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢

نه پیگیری نمیکنن الان نزدیک دو ماهه 40 میلیون پول بابامو از حسابش خالی کردن عکس طرفو دارن تو طلا فروشی خرید کرده و جلوی دستگاه خودپرداز طرف بالای دو میلیارد کلاهبرداری کرده ولی بازم خبری نیست از پلیس.. 

نه پیگیری نمیکنن الان نزدیک دو ماهه 40 میلیون پول بابامو از حسابش خالی کردن عکس طرفو دارن تو طلا فرو ...

متوجه نمیشم

یعنی پیگیر نیستن یا نمیتونن پیداش کنن؟

متوجه نمیشم یعنی پیگیر نیستن یا نمیتونن پیداش کنن؟

پیگیر نیستن.. چون خودشون اول گفتن چون عکسشو داریم اگه جایی از دستگاه عابر استفاده کنه یا دوربین‌های شهری پلیس بگیرتش، دستگیر میشه که خبری نیست.. تازه روششون خیلی عجیبه روی دستگاه عابر ااسکیمر گذاشتن موقعی که کارتو وارد دستگاه کرده کپی کرده از رو کارت ساختن.. بعد رفتن طلا فروشی طلا خریدن فیلمشم کامل داریم ولی دزدو نه... 

پیگیر نیستن.. چون خودشون اول گفتن چون عکسشو داریم اگه جایی از دستگاه عابر استفاده کنه یا دوربین‌های ...

😞ممنون عزیزدلم،ان شاءالله پیدا بشع طرف

نمیدونم چطوری از گلوشون میره پایین این پولا

دلم خوش بود پیدا میکننش

😞ممنون عزیزدلم،ان شاءالله پیدا بشع طرف نمیدونم چطوری از گلوشون میره پایین این پولا دلم خوش بود پی ...

خدا کنه واسه همه پیدا شه... اینهمه زحمت میکشی بعد میان پول میخورن یه آبم روش.. 

خدا کنه واسه همه پیدا شه... اینهمه زحمت میکشی بعد میان پول میخورن یه آبم روش.. 

😞

چی دزدیدن اجی؟؟؟

سرویسمو

نمیدونی با چه لذتی پول جمع میکردم بخرمشا

تازه اون هیچ

زتجیرش یادگار بابابزرگم‌بود برام😞🥺

نفرینش نکردم،ولی هنوز امید دارم بگیرنش

خداروچ دیدی شاید خدا زد پس کلش توبه کرد اصن🤦🏽‍♀️😂