2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳ روزه میخوام درست کنم هی امروز و فردا میکنم😄😄😄

ازدواج واقعا غم انگیزه 😞فکر کن بعد از چند سال میبینی اونی که دوش میگرفت ادکلن میزد میومد دیدنت 😍😙😙از فلسفه جهان غرب میگفت😌 حالا میشینه سر میز شام از کیفیت گوزیدنِش🙊واست تعریف میکنه😐😂😂😂ینی خاک بار ساراتان ✋
چرا عزیزم

🥺کبدم چرب شده اضافه وزنم ندارم تازه کمبود وزنم دارم نمیدونم چطور شده🥺🤕کلیه هامم شن داره الان یه رژیم غذایی بدون شیرینجات رو دارم ولی خب بیشتر برای کم تحرکیه

ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:)   مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر  نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!
🥺کبدم چرب شده اضافه وزنم ندارم تازه کمبود وزنم دارم نمیدونم چطور شده🥺🤕کلیه هامم شن داره الان یه ر ...

عزیزم انشاله هر چی زودتر سلامتیت رو بدست بیاری  و زندگی پر شیرینی و کیک 

من درست میکنم همونجوری میشه.با روغن حیونی درست میکنم.هل و زعفرانشو باید زیاد بریزی.مخصوصا هلو.

هل سبز باید ریخت؟ و آسیابش کنم ؟

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃
عزیزم انشاله هر چی زودتر سلامتیت رو بدست بیاری  و زندگی پر شیرینی و کیک

مرسی عزیزم😘

ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:)   مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر  نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!