2777
2789
عنوان

آخه به این مگن دوستی یا قالتاق ؟

316 بازدید | 18 پست

یه دوست دارم تو دهی که زندگی مکردم خوابشو دیدم زهر ماری پول بهش قرض دادم سفته گرفتم اینه ازم میخواد پچاپه این ماه که نصف پولو ریخته نصف دیگشم هنوز نریخته گفته ۲۸ میریزم اشغال خواب دیدم ماشینش خراب شده مگه پول ندارم فلان فلان گوه میخوری پول نداری پول قرض مگیری میری ماشین گرون قیمت مگیری بعدشم من اینجا یه زن تنها نه برادری نه پدری بالاسر مه تو گاو هم شوهر داری هم دادش برو به اونا رو بنداز میاد از من میچاپه اوسگول گیر اورده منو، نزدیک۱۷ میلیون سفته دارم ازش   اینقدر سفته اگه نده همشو میزارم اجراحالا معلوم میشه   من اوسگولم یا اون،همش مگم مدارا کنم مدارا کنم کو آدم نمیشه از محبت سواستفاده کنه  با خودش فک مکنه من اوسگولم نمیدونم من شخصیت دارم مثل خودش دهاتی نیستم

بله بهشون ثابت کنید که شما شخصیت دارید و مثل ایشون دهاتی نیستید 

البته اگه همین متن و براشون بفرستید کفایت میکنه برای اثبات شخصیت شما و دهاتی بودن ایشون

مانا باشید 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نکنه تو هم بچه همون دهاتی ! جوری مگی اینگار دهات اونارو میشناسی!

نه ما بچه داهات نیستیم ولی طرز حرف زدنت مشخصه یه کمبود های داری و اینکه همه میدونن داهاتی بودن هیچ مشکلی نداره مام از اون نظر گفتیم توبری ریشه یابی کنی میبینی یه ریشت داهاتی بوده 

به نظرم خودتون این فرصت رو براشون بوجود آوردین 

رک بگید پولتون رو میخوایید بعد اینجوری رفتار کنید 

وقتی پول قرض میدید دیگه زندگی طرف رو رصد نکنید که چه کرد و چه نکرد

با توجه به این که اول تاپیک خودتون گفتید ساکن روستا بوده اید اون لفظ دهاتی آخر تاپیک رو میذارم به حساب اینکه شهر براتون خیلی جذابه 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

به نظرم خودتون این فرصت رو براشون بوجود آوردین  رک بگید پولتون رو میخوایید بعد اینجوری رفتار ک ...

عزیر من دهاتی نیستم من جایی بدنیا اومدم که تو خوابم ندیدی بعدشم کمال همنشینی با اینجور دهاتی اثر کرده رو من نگران نباش ثانیا من نگفتم همه دهاتی ها بی شخصیت هستن اونی که نمیفهمه کلا باید ادبیات فارسی رو مطالعه کنه یا ذهنشو باز کنه !