2777
2789

بسم الله الرحمن الرحيم

الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ 🌸الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ 🌸 مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ 🌸إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ 🌸 اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ 🌸صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ 🌸

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ 🌸 اللَّهُ الصَّمَدُ 🌸 لَمْ یَلِدْ وَلَمْ یُولَدْ 🌸وَلَمْ یَکُنْ لَهُ کُفُوًا أَحَدٌ🌸

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌸

برای شادی روح مادرم و همه رفتگان میشه لطفا 🙏صلوات بفرستید 🤲❤💐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بیامرزتشون 🖤

خدا ب شما و خانواده ی محترمتون صبر بده🤲🏻

منم پدرم رو 7 ماه پیش از دست دادم😔

داغ خیلی بزرگیه😭منم هر روزم گریه است😭

گوهر هایی رو از دست دادیم که جایگزین ندارن😔

✨لطفا برای حاجتم دعاکنید...غریبو بیکسم😔منم مثل خواهرتون🙏🏻💖
خدا بیامرزتشون 🖤 خدا ب شما و خانواده ی محترمتون صبر بده🤲🏻 منم پدرم رو 7 ماه پیش از دست دادم😔 ...

خدارحمتشون کنه عزبزم..قلب ادم اتیش میگیره..میفهمم حال شمارو..خدابهتون صببده انشالله

خدا بیامرزتشون 🖤 خدا ب شما و خانواده ی محترمتون صبر بده🤲🏻 منم پدرم رو 7 ماه پیش از دست دادم😔 ...

سلام.

نکن گریه نکن نکن نکن

با خودت مهربان باش.

بابا گریه نمیخواد ' سلامتیت رو میخواد.

گریه فقط آدمو از بین میبره.

بغض کردی . آب بخور.

نتونستی دو قطره بیشتر نریز.

من دوتا عزیز کمتر از یک هفته از دست دادم.

تجربه شخصیم بود.

بگو الهی شکر که سلامتم. رفتی سر مزارشون بگو بابا دعا کن سلامت باشم برات خیرات کنم ' صالح باشم و باقیات و صالحات باشم برات.

پدر الان آگاه هست کاملا و اشک من و شما برای عزیزانمون هیچ سودی نداره که ضرر هم برای خودمون داره.

خدارحمتشون کنه عزبزم..قلب ادم اتیش میگیره..میفهمم حال شمارو..خدابهتون صببده انشالله

ممنونم عزیززززم...قربون محبتتون گلم...وهمچنین عزیزدلم❤️

سلام. نکن گریه نکن نکن نکن با خودت مهربان باش. بابا گریه نمیخواد ' سلامتیت رو میخواد. گریه فقط آ ...

سلام دوست عزیزم.

ممنون از حرفای زیباتون...خیلی بهم آرامش داد...بمیرم برات عزیزم خدا بهتون صبر بده....فداتون بشم گلم حتما همینطور هست که میفرمایید...

خدا خودش کمکمون کنه.

خیلی سخته خیلی😔

سلام دوست عزیزم. ممنون از حرفای زیباتون...خیلی بهم آرامش داد...بمیرم برات عزیزم خدا بهتون صبر بده.. ...

سلامت باشین همیشه و عمر مثل نوح داشته باشی.

هیییچ وقت اینو نگو.(مراقب خودت باش)

همیشه دعا کن به جاش.

ان شاءالله همیشه سرو تن و روحت سلامت باشن و شاد و آرام و درآسایش باشین.

پدر هم در جوار امیرالمومنین شاه نشین بهشت هستن ان شاءالله.

سلامت باشین همیشه و عمر مثل نوح داشته باشی. هیییچ وقت اینو نگو.(مراقب خودت باش)  همیشه دعا کن ...

وهمچنین شما دوست عزیز.

شما هم قشنگ حرف میزنید هم حرفای قشنگ میزنید...اصلا با حرفاتون حال دلم خوب شد ایشالا همیشه شادو سلامت باشین

وهمچنین عزیزان درگذشته شما 

انشالله با اهل محشور هستن گلم 🤲🏻