2777
2789

دوتا بچه گربه گرفتم بدون اطلاع مامانم و ایشون دوست دارن ولی بخاطر جا میگن ولی جامون کاملا مناسبه شیف شب هستن فردا میان خونه خیلی استرس دارم ک دعوا میکنن یا خوششون میاد اگه حرفی دارید برای راضی کردنش میشه بهم بگید؟

تو نهایت عشقی و من چه خوشبختم که تو سهم قلب منی... •عرفانم♥️•

نمیترسی؟من ازهمه حیونا میترسم از بقلم ردبشن جیغ میزنم

تنهاجایی که دردودل میکنم نی نی سایته این اخرین خطمه لطفا نی نی یارجان هیچوقت منو نترکون فقط بهم اخطار بده من خیلی دلم شکسته تنهادلخوشیمو ازم نگیر😔😔

عکسشونو بزار 😍

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد نازن 😍😍

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
مرسی عزیزم.  دعا میکنی مامانم چیزی نگه؟ از ته دلت😍😕

چرا ک ن.دعا میکنم مامانت با دیدنشون دلش ضعف بره چشاش قلبی شه😍🥰❤

مرسیییی😍😍

خواهش میکنم☺🤩

@paeizom     کمک

عزیزم اصلا نگران نباش

وقتی مادرت اومد بگو بیا نازشون کن میبینی چه قدر بامزه هستن 

بگو بذار چهار روز بمونن اگر دوست نداشتی ردشون میکنم

مطمعنمممم عاشقشون میشه

حالا دنیا اینجوریه برام ،اینجوری که تو هم باید تموم بشی از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم اگر  قراره دوست نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا من پرنده میشم،تو شاه ماهی من تموم میشم تو شروع خوشبحال دنیا که تو رو داره طفلک من،که ندارمت