2777
2789

من سونو و آزمایش غربالگری اولم خوب بود دکتر برای هفده هفتگی یه سونو دیگه واسم نوشت که نمیدونم سونو غربالگری دومه یا سونو آنومالیه؟ 

بعد چندهفته تیرکشیدن مقعد و واژن داشتم رفتم دکتر سونو طول سرویکس و وضعیت جنین نوشت دادم سونوگراف گفت همه چی خوبه طبیعیه

دکتر گفت جوابش رو اینستا بفرست فرستادم گفت جواب سونو‌ خوب است و بهتره سونوی بررسی سلامت انجام شود 

حالا نمیدونم منظورش از سونو بررسی سلامت چیه 

الان من ده روز دیگه سونو آنومالی دارم منظورش همین آنومالیه؟؟

توروخدا اگه میدونین بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی آنومالی همه چی و بررسی میکنن.   منظورش همون بوده

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺
توی آنومالی همه چی و بررسی میکنن.   منظورش همون بوده

خوب اینکه واسم‌نوشته منم ده روز دیگه نوبتمه پس چرا دوباره گفته سونو بررسی سلامت دهید!

دیوووانم کرده من این بچه رو بعد پنج سال و هزار بدبختی خدا بم داده حالا اینم حواب دادنش توی اینستا گیج کنندس و کووووتاه

اره عزیزم همین آنومالیه

چرا اینقدر الکی به خودت استرس میدی

همه ی این سونوها الکیه

یعنی چیز خاصی نیست

فقط اون طول سرویکس ها یکم مهم هست که نباید کم باشه

که اونم نهاااایت سرکلاژ میکنن خلاص

و جفتت زیاد پایین نباشه که اونوقت میگن پله بالا پایین نرو و کارسنکین نکن

خلاصه اینکه توی ۹۰درصد مادرهای باردار این سونوها فقططط و فقط باعث استرس بیخود میشه و هیچ سودی نداره

اره عزیزم همین آنومالیه چرا اینقدر الکی به خودت استرس میدی همه ی این سونوها الکیه یعنی چیز ...

سونو طول سرویکسم‌خوب بود

خوب اینکه واسم‌ آنومالی رو نوشته منم ده روز دیگه نوبتمه پس چرا دوباره گفته سونو بررسی سلامت دهید!

دیوووانم کرده من این بچه رو بعد پنج سال و هزار بدبختی خدا بم داده حالا اینم حواب دادنش توی اینستا گیج کنندس و کووووتاه

خوب اینکه واسم‌نوشته منم ده روز دیگه نوبتمه پس چرا دوباره گفته سونو بررسی سلامت دهید! دیوووانم ...

نه منظورش همون آنومالی هست که ۱۰ روز دیگه قراره بری.   چیز دیگه ای باشه خب خودت که نمیشه بری باید واست بنویسه. 

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺
سونو طول سرویکسم‌خوب بود خوب اینکه واسم‌ آنومالی رو نوشته منم ده روز دیگه نوبتمه پس چر ...

شما ۳۵ سال رو رد کردی؟؟

چند سالت هست؟

برای بالای ۳۵ اکوی قلب و چند تا سونوی اضافه مینویسن

بررسی سلامت همون انومالی هست

خب گفته سر همون وقتت بری دیگه

تاکید کرده همین

سونو طول سرویکسم‌خوب بود خوب اینکه واسم‌ آنومالی رو نوشته منم ده روز دیگه نوبتمه پس چر ...

عزیزم چرا دکترت رو عوض نمی کنی؟یعنی چی که اینستا بزار.خودت خواستی پول ویزیت ندی یا براش کارت ب کارت می کنی؟

خودشون بهتر سر در میارن از این چیزا

انتظار از هر چیزی سخت تره  
سونو طول سرویکسم‌خوب بود خوب اینکه واسم‌ آنومالی رو نوشته منم ده روز دیگه نوبتمه پس چر ...

عزیزم سونوی آنومالی همون سونوی بررسی سلامت جنینه. آنقدر ب خودت و اون طفل معصوم استرس وارد نکن.

عزیزم چرا دکترت رو عوض نمی کنی؟یعنی چی که اینستا بزار.خودت خواستی پول ویزیت ندی یا براش کارت ب کارت ...

خداییش خیلی دکتر خوبیه همممه چیزش 

فقط جوای سونوها رو به همممه میگه اینستا بفرستین

نه خودش میگه اینستا بفرستین من حاظرم همه زندگیمو بدم این بچه سالم به دنیا بیاد

خالا فردا عصر زنگ میزنم مطبش میگم این دکتر متظورش چی بوده

عزیزم سونوی آنومالی همون سونوی بررسی سلامت جنینه. آنقدر ب خودت و اون طفل معصوم استرس وارد نکن.

خوب چرا پس باز گفته بهتر است  سونو بررسی سلامت انجام دهید

مگه نمیدونه واسم نوشته شایدم یادش رفته واسه من‌نوشته!

شایدم تاکید کرده

نمیدونم

فردا عصر زنگ میزنم مطبش میگم این جیزی که دکتر گفته منظورش چیه