2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ده رووز؟ من الان پنج روز از موعدم گذشته امشب لکه دیدم

بله عزیزم ده روز بعد از لانه گزینی،

احتمالا اگر بارداری باشه و این خون خون لانه گزینی ،لقاح روزای آخر سیکل بوده .میخوای بی بی چک بزن اما اگر‌منفی شد و پریود نشدی بعدا دوباره بزن.ان شاءالله که اگه نی نی  میخوای جوابت مثبته

بله عزیزم ده روز بعد از لانه گزینی، احتمالا اگر بارداری باشه و این خون خون لانه گزینی ،لقاح روزای آ ...

من آخرین اقدامم نه روز پیش بوده ، انشالله به امید خدا ،برام دعا کن 

دعام کنید🙏
نه بیبی چک یک هفته بعد از موعد پریود جواب درست میده

من ۱ روز بعدازموعدم نشون داد دوخط پررنگم افتاد

💢💢💢باردار نیستم تیکر بارداری زدم که بعداز تمام شدن تیکرباردار باشم🥰.میشه برام دعااااکنین اگه اینبار باردارشدم بچم سالم باشه🙏ان شالله خداااااوند به تموم منتظراااااا بچه سالم وصالح ببخشه🤲
من آخرین اقدامم نه روز پیش بوده ، انشالله به امید خدا ،برام دعا کن 

شایدم لک‌ لانه گزینی باشه.اینو‌میگم که اگه بی بی چکت منفی شد و پریود نشدی بازم بی بی چک‌ رو‌تکرار کنی  ،امیدوارم مثبت باشه 

من زیاد اینجا نمیام هر شش هفت ماه شاید یبار گذرا بیام 

اما اگر‌مثبت شد خوشحال میشم بهم بگید 

من پنج روز از موعدم گذشته

الان بی بی چک بزنی صدرصد نشون میده

💢💢💢باردار نیستم تیکر بارداری زدم که بعداز تمام شدن تیکرباردار باشم🥰.میشه برام دعااااکنین اگه اینبار باردارشدم بچم سالم باشه🙏ان شالله خداااااوند به تموم منتظراااااا بچه سالم وصالح ببخشه🤲