2777
2789
عنوان

قطع شیر شبانه کودک

1200 بازدید | 26 پست

سلام مامانی گل پسرم ۱۳ ماهشه ب شدت وابسته شیر بود ب طوری ک هریک ساعت ی بار بیدارمیشه واسه شیر .منم از دیشب تصمیم گرفتم شیر شبش رو قطع کنم.دیشب از ساعت۱۲ تا ۲ یه بند گریه کرد بعدش گرفت خوابید تا ۶ دوباره ۶ حدودا دو دقیقه گریه کرد خوابید تا ۹ صبح.دیگه ساعت ۹ بهش شیر دادم خوابید ددباره تا ساعت۱۰

امشبم ب همون روال ساعت۱۲ بیدارشد منتها یه ربع گریه خیییلی شدید کرد من ارومش کردم.روپام گذاشتمش لج کرد خودشو انداخت پایین.من صدای ششش دراوردم وفتی ساکت شد گفتم وقت خوابه و خودم دراز کشیدم اونم سرشو گذاشت رو بالشت خودشو ک خوابید...امشب یه ربع گریه کرد فقط...به نظرتون ممکنه بازم بیداربشه؟فرداشب دیگه از سرش میفته شیر شب؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۶صبح بهش بده 

دیگ تا ۹صبر نکن گناه داره طفلی 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

چه خوب روش خوبیه منم دو ماه دیگه امتحان میکنم مرسی گلم

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

گشنش میشه شب ک میخواد بخوابه قشنگ سیرش کن تا دیر ب دیر بیدارشه

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

عذاب وجدان نمیگیری ؟؟ 

بچه قند خونش میافته ،

میدونم برای دندونش خوب نیست و سیاه میشه .

ولی ارزش نداره شیر ندی بهش .

پسر من دندونش خراب شد ولی خب بلاخره دندون جدید درآورد .

اگر هم نگرانی بعد شیر دادن با یه پنبه یا دستمال نم دار اگر دوندون داره تمیز کن خیلی یواش .

عزیرم شیر شب بچه رو تا روز آخر قط نمیکنن . حتی وقتی از شیر میخوای بگیری اول شیر روز و قط میکنن بعد شیر شب . من پسرم 20 ماهش بود تا صب شیر میخورد . اول شیر روز رو قط کردم بعد شیر شب از شیر گرفتنش هم یک ماه طول کشبد ی کاری نکن ی عمر رو بچه تاثیر بذاره بعد بفهنی به خاطر  روش اشتباه شیر گرفتن بوده . 

شما شوک بدی به بچه وارد کردی

یهو شیر رو کامل قطع کردی تا نه صبح 😐 

اینجور درست نی

باید سه شب یه وعده بدی

بعدش ۶ صبح 

بعدش ۹ صبح 

تازه خودتون هم میگی خیلی وابسته بوده 

اومدی خودتو راحت کنی به بچه ت خب آسیب میخوره 

بچه ها بچه متم ۱۳ماهشه تقریبا تاصبح مدام شیر میخوره 

بعد ما رو تشک میخوابیم بخاطرش 

ولی دوبار نصف شبی بیدارشد چهار دست وتو خونه گشت رفت از کود گلا بخوره که بیدارشدیم 

بی سر وصداعم

الان میخوام ببرمش تو اتاق خوابمون گهوارشو بیاریم جفت تختمون بخوابونیمش 

اما مشکلی که هست این اول باید تو گعواره بخوابه تکون بخوره بخوره تابش بدیم تو گهواره تا بخوابه بعد بزاریمش 

میخوام عادت تکون دادنو از سرش بندازم و همینکه شیر شبشو یکاریش کنم کم بشه مثل استارتر که بتونم ببرمش تو اتاق خواب کنار تختمون 

منم راهنمایی کنید

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸