2777
2789
عنوان

کیا افسردگی بعد کرونا گرفتن

570 بازدید | 9 پست

واسه من 38 روزه گذشته 

هنوز حالم روحی ام خوب نیست

وسواس بیماری های مختلف گرفتم

دلم نمیخواد هیچ جا برم یا کسی رو ببینم 

غروب که میشه میترسم تو.خونه تنها باشم

((دین من انسانیت است))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگی علائمت چی بودو حاله جسمیت چن روزه خوب شد؟

من هفت روز تب داشتم و ریه ام 25 درصد درگیر بود

ولی از همون روز اول رفتم دکتر و.تحت نظر بودم

ولی حتی بعد سه هفته که درگیری ریه ام کمتر شده بود

همش صعف و بی حالی داشتم در حدی که جون نداشتم حرف بزنم

کللی کورتون زدم و ۹روز سرم وصل بودم و.کلی امپول و این داستان ها

الانم بعد 38 روز کلیه هام درد مبگیره 

ولی سه چهار_روزه ضعف و. بی حالیم خوب شده 

((دین من انسانیت است))
چه جالب،من حتی کارمو رها کردم میترسم برم سرکار

نمی تونم بگم نترس چون درک می کنم شرایط روحی آدم ها متفاوته ولی من بار اول که گرفتم هم در حین بیماری خیلی ترسیده بودم هم بعدش یه مدت طولانی خونه نشین شدم ولی بار دوم هم راحت تر به بیماری برخورد کردم هم زود برگشتم به زندگی معمولی 

ولی بار دوم با شروع مجدد کار خیلی گریه می کردم یه حس خیلی تلخ داشتم هنوز هم هست حدودا یک ماه از بیماریم گزشته اما خیلی کمتر شده 

اگه لازمه برو روانپزشک قرص مصرف کن حداقل برای یه مدت کوتاه 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
نمی تونم بگم نترس چون درک می کنم شرایط روحی آدم ها متفاوته ولی من بار اول که گرفتم هم در حین بیماری ...

اره دقیقا من حال اول تو دارم تجربه میکنم

دکتر بهم ارامبخش و قرص خواب داد،ولی اونقدر دارو مصرف کردم و.کورتون و امپول و سرم،دیگه کلیه هام نمیکشه و درد میگیره،سه شنبه وقت دکتر دارم واسه کلیه هام،واسه همین دیگه اونارو نخوردم

((دین من انسانیت است))

منم چهار ماه درگیرش بودم و با شیب ملایمی کم کم علائمم کم شد و بهتر شدم ماه اول بعد از کرونام که حملات پانیک و استرس و اضطراب شدید داشتم ماه بعدش بیقراری و گریه افسردگی،ماه بعدش افسردگی صبحگاهی و خستگی و بی انرژی بودن و ماه بعدش گاهی احساس غم و اضطراب بهم دست می‌داد،  الانم اگه فعالیت فکری و جسمی زیاد کنم یا استراحتم کافی نباشه یا با کوچکترین فشار عصبی ای که بهم بیاد علائمم کمی برمیگرده ، تا میتونید استراحت کنید و خودتون رو تقویت کنید چون بدنتون ضعیف شده چیزهای مقوی بخورید از فست فود و غذاهای مونده و کارخونه ای و چیزهای سودازا مثل عدس و بادمجون و قارچ و سردیجات و ترشیجات پرهیز کنید عسل و ژل رویال و دمنوش یا شربت اسطوخدوس و شربت عسل گلاب زعفران، بادام درختی و مویز و کشمش و خرما بخورید مصرف کافئینتون رو کم کنید چون باعث اضطراب میشه، عطرهای گرم مثل گل محمدی و نرگس و یاس و دود اسفند استشمام کنید از فضای مجازی و اخبار و  آهنگ و فیلم غمگین دوری کنید رو به معنویات مخصوصا نماز و قرآن بیارید،انشالله زودتر بهبود پیدا میکنید

خدایا رحم کن به کسی که جز تو امیدی ندارد