2777
2789

خانومای کدبانو لطفا بگین برا ۵ نفر چقدر سبزی لازمه و ترفند خوشمزه شدن هم بگید و اینکه اب نندازه اکثرا اب میندازه نمیدونم چرا   سبزی هم سرخ میکنم ممنون میشم جواب بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه اینکه آب نندازه تو پیاز داغش یه قاشق آرد بپاش سرخ کن مواظب باش گوله نشه ...سبزیه پنج نفرم ۲۵۰ گرم سرخ شده کافیه یه کیلو تا ۷۵۰ گرم گوشت و یه پیاله ماست خوری لوبیا 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

باید حسابی زمان بذاری برای پختنش اونوقت اب نمیندازه

من اول یه ساعت با شعله زیاد بعدش 4ساعت با شعله متوسط میپزم 

هردفعه هم.ابش خشک.شد ابجوش میریزم برای هردونفرم یه پیاله ماستخوری سبزی سرخ شده و یه پیاز درشت حساب میکنم 

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

زیادم بزار بپزه ....آخر پخت روغن داغ کن یه مربا خوری شنبلیله خشک بریز توش سری از رو گاز وردار بریز رو خورش لیمو عمانی رو بزار خیس بخور بعد قتچ کن وسطشو در بیار دون و پوستشو دور بریز 

استفاده کن 

عزیزم 500 یا 600 گرم سبزی کافیه با یه لیوان لوبیا 

سبزی رو بریز ماهیتابه آبش ک تموم شد روغنش کن و قشنگ سرخ سرخش کن 

ی پیاز بزرگ با یکی دو تا حبه سیر رنده کن و خوب سرخ کن بعد زرچوبه بزن و گوشت رو بریز و تفت بده 

لوبیا ک از شب قبل خیس خورده رو بهش اضافه کن ی کم ک تفت خورد سبزی رو بریز و آبش کن بزار خوب بپزه حدود س ساعت... وسطای پخت بهش چن تا تیکه یخ اضافه کن

بعد بهش دو تا قاشق و نصفی رب انار بزن چار پنج تا لیمو عمانی نمک و فلفلو دو س تا قاشق چایخوری سماق و ی ساعت بزار جا بیفته

ی کم گشنیز اگ داری اخرای پخت بهش اضافه کن ک بوی خوب بگیره اگ نداری ی کوچولو نعناخشک بریز 

عالی میشه من همه از قورمه سبزیم تعریف میکنن

عزیزم 500 یا 600 گرم سبزی کافیه با یه لیوان لوبیا  سبزی رو بریز ماهیتابه آبش ک تموم شد روغنش ک ...

ببخشید اندازه ۵۰۰ ۶۰۰ گرم تقریبا چقدر میشه مثلا یه کاسه متوسط ؟ و اگه لوبیا خیس بخوره زودتر میپزه یا نه میخوام ساعت ۳ اینا بزارم برا شام که ساعت ۹ اینا تا اومنموقع لوبیا له نمیشه

اها ممنون عزیزم فقط لیمو رو اولش که میخوام بزارم بندازم یا بین پخت

بنداز تو آب خیس بخوره آخر پخت بنداز نیم ساعت آخر مغزم انداختی بزار گوشت بپزه بعد بنداز چون لیمو هم گوشتو سفت میکنه ادویه ی مخصوص قورمه هم از سوپری بگیر

حتما یه نون رو خیس کن واسه تهدیگ با روغن زیاد بنداز قرمز شه و ترد و سالاد شیرازی هم بطار لیمو ترش توش بچلون و نوشابه هیشکی نمیتونه بگه نچسبید 

بنداز تو آب خیس بخوره آخر پخت بنداز نیم ساعت آخر مغزم انداختی بزار گوشت بپزه بعد بنداز چون لیمو هم گ ...

مرسی عزیزم فقط با اب گرم خیس کنم و ادویه قرمه سبزی اخرش بزنم