2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ دارویی وجود نداره که شما مصرف ‌کنین و پلی کیستیکتون برطرف بشه...این یه سندرومه و فقط باید با اصلاح سبک‌زندگی و در کنارش داروهای تجویزی متخصص کنترلش کنین.

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤
عزیزم یه چیزی میگم خواهرانه با تجربه بسییییار زیاد سیاه دونه با عسل بخور ناشتا مطمعن باشه بعد چند ما ...

همین عطاریه روغن سیاهدونه هم داده که به شکمم بزنم به نظرتون موثره؟؟مرسی از راهنماییتون گلم❤️💋

عزیزم یه چیزی میگم خواهرانه با تجربه بسییییار زیاد سیاه دونه با عسل بخور ناشتا مطمعن باشه بعد چند ما ...

عزیزم شمااستفاده کردی؟ واسه گوارش بدنیس؟من یه دارو به اسم متفورمین استفاده کردم گوارشم ریخته بهم

سیاه دونه اسیاب یا سالم

دعا کنید تیکرم همین رنگی بمونه 🙏این رنگی نموند ولی خدا مصلحتم چیز دیگه دید بازم شکر تسلیم