2777
2789

اگه تحت عنوان شیطنت میگه محکم برخورد کن بگو دگ نبینم از این حرفا بزنی😐

ولی قبل ازدواج باید به صورت سربسته همدیگه رو از نظر جنسی بررسی کنید این اشکال نداره

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم گفته بشه تا حدی بعد به مشکل برنخورن از انتظارات و توقعات هم باخبر باشند ولی پسرای الآن قابل اعتماد نیستند با حرف زدن در این موارد لذت میبرن و ازت سواستفاده میکنن و بعدش ترکت می‌کنند

معمولا صحبتش میشه ولی نه به طور وقیحانه بالاخره مهم ترین بخش ازدواجه

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

اگه برای آشنایی باشه خوبه.... 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

به عنوان یک مرد دارم میگم خیلی بی چشم رو باشه پرو باشه این حرف بزنه آخر زمان شده قبلا یک حیایی بود

کابر آقا هستم 📍گاهی کوچک ترین اشتباهات بزرگترین مصیبت ها رو به ارمغان میاره📍 مواظب کلام رفتارمون خودمون باشیم دنیا دور برگردون نداره عمر کوتاه تر از اون چیزی هست که فکر شو میکنیم قدر عزیزان خودمون بدونیم 
اخه ما که نمیدونیم اخلاق پسره چجوریه همه عین هم نیستن

خیلی دوسم داره و تقریبا فایمل دور هستیم ما تویه شهر دیگ هستیم با خندع گفت بیام شهرتون بریم ویلا بگیریم منم خیلی جدی بهش تذکر دادم گفت درسته عزیزم

وَ بــه نـامِ آزادی...🌻🕊️
خیلی دوسم داره و تقریبا فایمل دور هستیم ما تویه شهر دیگ هستیم با خندع گفت بیام شهرتون بریم ویلا بگیر ...

یه شوخی بیجا بوده

دگ کشش نده تذکر دادی تمام شد و رفت

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔

چیز عجیبی نیس پسرا همه فکر و ذکرشون همینه

دیستون مه چم خمارا😍سیاهی جته چمانا🤤گردیتم به نکابا👑برتا همه دلارا🥰یادان تی منا جور کو🤤چرسی و شرابیه🥂گپ کن تو گومن شیدا🥺بوتون من موالیه💔زندا وتیا سوهتون😙با خاطرا تی سبنا✌🏻اینکه ستم گومن نکورته بوتگون من حیران😔هر شب من ارسره تون🙂شیدا من پا تبه تون🤕گوآیی غم و دردانا♡زندا وتی من سوهتون🤩دل صاف بوانتن تگالان🤍سهراب زاهدانیه💚دردان دله مه بازن در زندگانیه🙃سوهتون وتی رویاوا😪بیا بر وتی خیالان😓پروشته همه دلارا😥ما چویه دا بربادان😢وافا گو کس مکن تو♥کس تا ترا وفا نه😊بره تی جوانیه تا😒کس تا ترا پروا نه😏تمام زندگیمه✨بر باد خاطراتن🙂💔جوانی هم مه سوهتا چون مایدا تباهن🖤دل صاف بوان گو دردان🙃ممادره تی ارسان�سوهته وتی دلارا🌠پاظالمن دوستا💔یادان تی منا جور کو🤤چرسی و شرابیه🥂گپ کن تو گومن شیدا🥺بوتون من موالیه😪تمام گو شاعری مه😊گو درد و تی غمانا😢بیا تو مکن سزائی یادانه تا وتیا😘
نمیشه عوضش کردددد چرا🤦🏿‍♀️

فقطم دو تا حرف آخرش😁😁

من هنوز هم تو شناخت این موجودات موندم

والا 😑 جنس مذکر فقط بفکر خالی کردن کمر عشق و حال سرگرمی🙁ما دخدرا هم ساده فقط دنبال محبت و عشق واقعیم😑😖

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐