2777
2789
عنوان

چقد این دختره خوشگله

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمل متنفرم  

منم دماغم تقریبا شبیه شماست. 

خیلی تردید داشتم. ولی در نهایت الان مطمئنم که هیچ وقت نمی‌خوام عملش کنم. می‌دونی من دعا کردم و از خدا خواستم این افکار وسواس‌گونه رو ازم دور کنه. من با عمل کردن دیگران کاری ندارم اما واسه خودم اصلا دوست ندارم چون کلی عوارض داره و نمی‌خوام دماغ سالمی که رااااحت می‌تونم باهاش نفس بکشم رو الکی ببرم زیر تیغ و سوهان. 

گلم بنظرم ابروهات رو یکم باریک کن چهره ت خیلی باز میشه هرچند شما واقعا زیبایی. به شیوه خاص خودت. واقعا شاید ۱ درصد جامعه خیلی زیبا و عروسکی باشن. بقیه همه زیبایی های خاص خودشون رو دارن. 

تازه این عکس دوم که گذاشتی واااقها قشنگه. بی اغراق میگم 🌹

ای جوووونم 

تو که خیلی خوشگلی عروسک 

چهرتو با چهره اونا مقایسه نکن ما نژادمون فرق  میکنه بعدش هم اینکه من یبار چهره بدون افکت و ارایش این خوشگلای اینستارو دیدم عقم گرفت از بس زشت بود 

تو چهرت طبیعی و خوشگله😘😘😘

ای جوووونم  تو که خیلی خوشگجلی عروسک  چهرتو با چهره اونا مقایسه نکن ما نژادمون فرق   ...

واقعا. اگه ۱۰ سال پیش رو یادمون بیاد همه قیافشون معمولی بود. یهو با اومدن جراحی‌های مختلف و میکاپ های سنگین و فـیلتر اینستاگرام و ادیت و... ۸۰ درصد دخترا قیافه شون شبیه هم شد. که تازه چند سال دیگه از مد می‌افته.‌

واقعا. اگه ۱۰ سال پیش رو یادمون بیاد همه قیافشون معمولی بود. یهو با اومدن جراحی‌های مختلف و میکاپ ها ...

اره ۹۰ درصد عکسا فی*لتر و گریم 

اصلا نباید خودمون مقایسه کنیم با کسی 

من شاید خوشگل نباشم ولی چهرمو دوسدارم و هیچ وقت به عمل راضی نمیشم