2777
2789
عنوان

شوهرم چندبار زد تو دهنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5910 بازدید | 76 پست

عزیزم ببخشید تو بخاطر دخترت از شوهرت طلاق گرفتی چرا دوباره ازدواج کردی که دخترت بی کس وتنهابمونه.اون بچه الان ازاینجا رونده وازاونجا موندست.اونوقت تاچیزی میشه خانما میگن طلاق بگیر بابا بچه هاگناه دارن این وسط

چجوری دختر چهارسالت پیش خودت نیست😔

پیش خودمه 

مامانمو خیلی دوست داره 

صب میاد پیش من شب میره اونجا میخوابه خونه هامون نزدیکه 

امشب گفت میام اونجا بخوابم

دنیای من اونیه که خودم میسازم... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم‌بچه ای که پدرخودش نخواستش چرابایدبه دنیابیاریش بعدولش کنی؟ اسی خیلی بدی😭

😭خیلی ناراحت شدم بخدا

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣

الان ما بگیم حیوونه خره گاوه هیچ فایده نداره برو یدونه بزن وسط پاش خلاص😒😃

کاربر قدیمی ام (سال ۹۵) من یه دخترم ! مهم نی پشت سرم چی میگن چون اونایی که دورم هستن رو میشناسم! بهم میگن مغرور /: چون هر کسی رو غرق محبت نمیکنم و به هر کی که از راه رسید نمیگم دوست دارم. همه گذشته هاشون خاطرات بدی دارن و بی گناه نیستن منم یکی از اونا ! ولی سعی میکنم روز به روز بهتر بشم چشم دشمنام کور بشه (: تو سکوت یه جوری پیشرفت میکنم که همه متعجب شن! جز خدا به هیچ چیز و هیچ کس پناه نمیبرم و از ائمه میخوام برام دعا کنن . از غم هام گفتن متنفرم چون ی روزی تموم میشه انشالله اتفاق خوبی افتاد تاپیک میزنم😁( لطفااا تو تاپیک های پشم ریزون تگم کنید / اگر میخوای واست دعا کنم تاپیکت تگم کن با کمال میل)پاییز بهانه است ، سرما بهانه است ، آغوش بگشا که دلم ، پر از بهانه است
چطور دلت اومد بچه ت خونه مامانت باشه و خودت ازدواج کنی؟     طفلک معصوم ما انسانها چقدر خ ...

دخترمو میخواد دخترمم پیش خودمه 

مامانمو خیلی دوست داره به خواست خودش شبا پیش اون میخوابه صبحا میاد پیش من

دوباره سه بار پشت سرهم زد تو دهنم محکم  جاش کبود شد  کلی هم داد و بیداد کرد  دیگه ...

همینجو نشستی نگاه؟‌من خدایی نکرده خدا اون روزو نیاره یکی بزنه ده تا میخوره ازم.حتی اگه نتونمم تلاش خودمو میکنم ن که بشینم مث بدبختا اون هی بزنه.

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
دخترم نمیدونه باباش نیس از یکسالگی با خودش بوده رابطشون خیلی عالیه  نمیدونم چرا اینجوری کرد&nb ...

اخه عزیزم کی شوهرشو بلاک میکنه خب🙁کار توام اشتباه بود

کاربر قدیمی ام (سال ۹۵) من یه دخترم ! مهم نی پشت سرم چی میگن چون اونایی که دورم هستن رو میشناسم! بهم میگن مغرور /: چون هر کسی رو غرق محبت نمیکنم و به هر کی که از راه رسید نمیگم دوست دارم. همه گذشته هاشون خاطرات بدی دارن و بی گناه نیستن منم یکی از اونا ! ولی سعی میکنم روز به روز بهتر بشم چشم دشمنام کور بشه (: تو سکوت یه جوری پیشرفت میکنم که همه متعجب شن! جز خدا به هیچ چیز و هیچ کس پناه نمیبرم و از ائمه میخوام برام دعا کنن . از غم هام گفتن متنفرم چون ی روزی تموم میشه انشالله اتفاق خوبی افتاد تاپیک میزنم😁( لطفااا تو تاپیک های پشم ریزون تگم کنید / اگر میخوای واست دعا کنم تاپیکت تگم کن با کمال میل)پاییز بهانه است ، سرما بهانه است ، آغوش بگشا که دلم ، پر از بهانه است
دخترم نمیدونه باباش نیس از یکسالگی با خودش بوده رابطشون خیلی عالیه  نمیدونم چرا اینجوری کرد&nb ...

خب خداروشکر که بادخترت خوبه توام آروم باش هروقت دوتاتون شرایطشا داشتین باهم حرف بزنین گلم شرایط سخت اقتصادی به همه فشار اورده همه عصبی هستن

چطور دلت اومد بچه ت خونه مامانت باشه و خودت ازدواج کنی؟     طفلک معصوم ما انسانها چقدر خ ...

نمیخوام قضاوت کنم

ولی دخترت بعدا که بزرگ بشه چقدرررر احساس تنهایی و زیادی بودن داره

پدر خودش نخواسته اونا و مادرش طلاق داده

مادرش ازدواج کرده و شوهرش بازم اونا نخواسته 

مجبوره پیش مادربزرگش باشه

آه دلم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
اونم‌بچه ای که پدرخودش نخواستش چرابایدبه دنیابیاریش بعدولش کنی؟ اسی خیلی بدی😭

من ولش کردم ؟؟؟؟؟؟؟ چرا پس باید با اون همه خفت طلاق میگرفتم بخاطرش؟ چرا ناحق میگین