الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان ما بگیم حیوونه خره گاوه هیچ فایده نداره برو یدونه بزن وسط پاش خلاص😒😃
کاربر قدیمی ام (سال ۹۵) من یه دخترم ! مهم نی پشت سرم چی میگن چون اونایی که دورم هستن رو میشناسم! بهم میگن مغرور /: چون هر کسی رو غرق محبت نمیکنم و به هر کی که از راه رسید نمیگم دوست دارم. همه گذشته هاشون خاطرات بدی دارن و بی گناه نیستن منم یکی از اونا ! ولی سعی میکنم روز به روز بهتر بشم چشم دشمنام کور بشه (: تو سکوت یه جوری پیشرفت میکنم که همه متعجب شن! جز خدا به هیچ چیز و هیچ کس پناه نمیبرم و از ائمه میخوام برام دعا کنن . از غم هام گفتن متنفرم چون ی روزی تموم میشه انشالله اتفاق خوبی افتاد تاپیک میزنم😁( لطفااا تو تاپیک های پشم ریزون تگم کنید / اگر میخوای واست دعا کنم تاپیکت تگم کن با کمال میل)پاییز بهانه است ، سرما بهانه است ، آغوش بگشا که دلم ، پر از بهانه است
دوباره سه بار پشت سرهم زد تو دهنم محکم جاش کبود شد کلی هم داد و بیداد کرد دیگه ...
همینجو نشستی نگاه؟من خدایی نکرده خدا اون روزو نیاره یکی بزنه ده تا میخوره ازم.حتی اگه نتونمم تلاش خودمو میکنم ن که بشینم مث بدبختا اون هی بزنه.
به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
دخترم نمیدونه باباش نیس از یکسالگی با خودش بوده رابطشون خیلی عالیه نمیدونم چرا اینجوری کرد&nb ...
اخه عزیزم کی شوهرشو بلاک میکنه خب🙁کار توام اشتباه بود
کاربر قدیمی ام (سال ۹۵) من یه دخترم ! مهم نی پشت سرم چی میگن چون اونایی که دورم هستن رو میشناسم! بهم میگن مغرور /: چون هر کسی رو غرق محبت نمیکنم و به هر کی که از راه رسید نمیگم دوست دارم. همه گذشته هاشون خاطرات بدی دارن و بی گناه نیستن منم یکی از اونا ! ولی سعی میکنم روز به روز بهتر بشم چشم دشمنام کور بشه (: تو سکوت یه جوری پیشرفت میکنم که همه متعجب شن! جز خدا به هیچ چیز و هیچ کس پناه نمیبرم و از ائمه میخوام برام دعا کنن . از غم هام گفتن متنفرم چون ی روزی تموم میشه انشالله اتفاق خوبی افتاد تاپیک میزنم😁( لطفااا تو تاپیک های پشم ریزون تگم کنید / اگر میخوای واست دعا کنم تاپیکت تگم کن با کمال میل)پاییز بهانه است ، سرما بهانه است ، آغوش بگشا که دلم ، پر از بهانه است