2777
2789
عنوان

45 روزم از دیشب مدفوع نکرده

132 بازدید | 12 پست

دیروزم با زور ترنجبین مدفوع کرد

شکمش سفته

همش زور میزنه و اذیته

با روغن زیتون ماساژ دادم شکمشو 

پاهاشو ب حالت دوچرخه نرمش دادم

بهش ترنجبینم دادم اما فایده نداش

شیر خودمو میخوره

ب دکترش زنگ زدم گفت اگه باد دفع میکنه نگران نباش چون میترسیدم انسداد روده باشه

چیکار کنم؟ 

بچم اذیته

کولیکم داره و پدی لاکت مصرف میکنه

اخ اخ الهایییی🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

من بچع ابجیم اینطور میشه با اب گرم ماساژ میده شکمشو اوکی میشه

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا دو سه روز هم نکنه مهم نیست اگه از الان عادتش بدی به چرب کردن و ... هر سری باید چربش کنی دیروز شکمش کار کرده ول کن بچه رو 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
اخه خودش اذیته

شکمش ماساژ بده اب گرم خیلی تاثیر داره

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
چجوری؟ "ینی حمامش کنم؟ 

نه توی تشت اب ولرم باسنش بزار تو دست بچه رو بگیر یکی دو دقیقه ای پشتش ماساز بده دختر من این مدلی همون لحطه شکمش کار میکرد