خیلی باهم خوبیم دیروز شوهرش بهم اس داد که ازت خوشممیاد مطمئن باش نمی زارم کسی بفهمه همش متنای عاشقانه فرستاد ازهمه جا بلاکش کردم حالاامروز ازی خطه دیگه اس داده چی کارکنم به دوستم بگم زندگیش خراب نشه کمکم کنید بچه هاهمش زنگ می زنه داغونم
امکان نداره من ۳ساله همسرم فوت شده با هیچ پسری مردی دوست نشدم حالا برم وارد زندگیه دوستی بشم که ساله ...
ناراحت نشو خواهش میکنم بعضی ها فقط دهن شون و باز میکنن نمیفهمن چی میگن تو خودت نخوایی هیچ کس نمیتونه بهت آسیبی برسونه معلومه خیلی با وجدان هستی عزیزم فقط ازش دور شو خیلی دور از دوستت هم کامل دور شو
الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید
یاد حرف دوس پسر سابقم افتادم میگفت.ما هرکی بخوایم بدست میاریم دیر و زود داره سوخت و سوز نهههه!!😬
نه اصلا این طوری نیست اصلا من خودم بهم ثابت شده بسته به ذات و وجدان آدم داره
الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید
من برای همه چیه زندگیم فقط با خدا معامله می کنم وخودمو زندگیمو سپردم به خدا وامام حسین
امضای امام حسین و قمر بنی هاشم پای تمام آرزوهات متاسفم که همسرت و از دست دادی روحشون شاد الهی خدا دختر ناتو خوشبخت کنه
یعنی واقعا شما خودت انقدر سستی اگه یه مردی بخواد راحت از راه به درت میکنه من میتونم دست رو قرآن بزارم حداقل راجب من یکی اینطوری نیست
چشم حتما میشه بگی دوستت چه طور آدمیه یعنی به نظرت اگه بهش بگی چطوری رفتار میکنه