2777
2789
عنوان

پیاده رویی و تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 38 پست
ببین الان امکانش زیاده مواظب  باش  مرغ نخور  تحرک داشته باش

آزمایش ندادم  ولی علائمشو دارم 

تحرک دارم  ولی رژیم غذایی ندارم

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستارس♡ هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارس ♡هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه♡ هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه♡
درست نشدی؟ چیکار میکنی خوب شه

یه مدت پیاده روی میرفتم . پر خوری نمی‌کردم وچیزای سردی استفاده نمی‌کردم ولی خب بیخیالش شدم چون هیچ تاثیری نداشت 

خیلی عوض شدم از اعصابم اصلا سراغی نیست.....کاربر قدیمی ام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت پیاده روی میرفتم . پر خوری نمی‌کردم وچیزای سردی استفاده نمی‌کردم ولی خب بیخیالش شدم چون هیچ ت ...

می تونم بپرسم چه علائمی دارین؟

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستارس♡ هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارس ♡هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه♡ هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه♡
سبزیجان و غذای سالم بخور مرغم نخور حالا یه چکاب هم برو

رفته بودم دکتر پوست گفتم آزمایش برام بنویسه گفت پریودات مرتبه لازم نیس  جوشات واسه بلوغ و ایناس☹

خسته شدم دارو جواب نمیده

قبل از همه سعی کن تغذیه تو درست کنی 

کلا شیرینات مصنوعی حذف شکر (سفید یا قهوه ای ) قند و شیرینی 

لبنیات خیلی کم در حد یکی دو بار در هفته (چون تو لبنیات بخصوص گاوی چیز هایی وجود داره ک در بدن باعث تحریک اندروژن میشه که در نهایت باعث بدتر شدن شرایط تخمدان ها و بیشتر شدن موی زائد میشه )

بجاش کلسیم جایگزین استفاده کنید مثلا من یه روز یه قاشق کنجد میخورم یه روز دانه چیا و یه روز تخم شربتی (که همشون کلسیم خوبی دارن ) اسفناج و عدس و اینا هم کلسیمشون خوبه 

روغن های مایع تا حد خیلی زیادی کم کن و بجاش روغن کنجد برای سرخ کردنی استفاده کن اونم کم یا غذازو کبابی یا تنوری درست کن 

به همراه میوه ها سعی کن اجیل مثل بادوم و پسته و اینا بخوری کمک میکنه قند خون کمتر بالا بره 

کلا روزانه ۷عدد بادومو خیس کن بخور خیلی مفیده 

چای دارچین (بخصوص از پرولاکتین بالا داری خوبه )

من خفته ای یک بار دمنوش نعنا فافلی میخورم (به کم شدن اندروژن و موی زائد کمک میکنه )

ورزش بخصوص از نوع شکمی انجام بده 

شب خای روغن سیاه دانه شکمتو ماساژ بده طبع گرم داره و از سردی رحم جلوگیری میکنه 

زندگی تاس خوب اوردن نیست...تاس بد رو خوب بازی کردنه⭐️
پریودی نامنظم . جوش زدن زیاد و.. فعلا هم ک باردار نشدم

آها ایشالا زودتر بچه دار شی❤

قبل از همه سعی کن تغذیه تو درست کنی  کلا شیرینات مصنوعی حذف شکر (سفید یا قهوه ای ) قند و شیرین ...

یه مدت رعایت میکنم دوباره ول میکنم حالا چند وقتی دوباره کنترل میکنم ببینم خدا چی میخواد