2777
2789
عنوان

کی تعبیر خواب بلده بیاد

451 بازدید | 119 پست

مدتی بود خیلی بی تاب مشهد شده بودم و شدیدا دلم میخواست حرم باشم و با آقا حرف بزنم و حاجتمو بخوام 

تا اینکه یه شب که خیلی دلم گرفته بود خوابیدم 

خواب دیدم رفتیم مشهد دم در حرم بودم صلوات آقا رو فرستادم و وارد شدم 

رفتم کنار ضریح با بغض گفتم آقا شنیدم شما حاجت همه رو میدید و دست خالی بر نمیگردونید کسی رو و همه رو حاجت روا میکنید 

بعدش نشستم پیش ضریح گریه میکردم و حاجتمو که رسیدنم به عشقم هست رو میخواستم ازشون مادرم میگفت بریم می گفتم نه من هنوز با آقا حرف دارم 

بچه ها میشه بگید تعبیرش چیه

سلام عزیزم خوبی

میشه از زندگیم بگی هرچی که حس میکنیی

از پسرمم بگو 🙏🙏🙏😓

از همسرم که چرا اینقد عصبی 

مهاجرت میکنیم یا نه عزیزم؟! 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

سلام عزیزم خوبی میشه از زندگیم بگی هرچی که حس میکنیی از پسرمم بگو 🙏🙏🙏😓 از همسرم که چرا اینقد ...

سلام قشنگم لطفا کمی صبر کن جواب کوتاه بچه ها رو بدم میام مفصل براتون توضیح میدم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام قشنگم لطفا کمی صبر کن جواب کوتاه بچه ها رو بدم میام مفصل براتون توضیح میدم❤

سلام عزیزم

خسته نباشی روزت بخیر

من

همچنان منتظرتم خواهری💕

اسمم سودابس 25 سالمه 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

از عصبانیت همسرم بگو چیکار کنم موقع عصبانیت چرا اینجوریه 

از مریضی پسرم.... 

از مهاجرتمون... 

از زندگیم از حسی که داری به من و زندگیمو پسرمو همسرم عزیزم خدا خیرت بده بگو مشکلات زیادی ذارم😓😓😓😓😂😂😂

از عصبانیت همسرم بگو چیکار کنم موقع عصبانیت چرا اینجوریه  از مریضی پسرم....  از مهاجرتمو ...

سلام عزیزم 

حس میکنم فشاری روی همسرتون وجود داره که باعث عصبانیت میشه باهاش صحبت کنید ی تغییر باید تو خودتون ایجاد کنید بچتون تنهاست؟ 

همدم میخواد نزدیک تر بشید بهش و محیط خونه رو گرم کنید همه چیتون به طرز غیر قابل باور درست میشه 

مریضی پسرتون ی حس خاصی دارم توصیف کردنی نیست ولی درمان میشه شک نداشته باشید زندگی آرومی حس میکنم عصبانیت همسرتون کلافه کرده شما رو علتش رو پیدا کنید و نزدیک بشید بهش مهاجرت نزدیک حس نکردم براتون ولی اگه بخواید میشه به کشوری نزدیک 

سلام عزیزم  حس میکنم فشاری روی همسرتون وجود داره که باعث عصبانیت میشه باهاش صحبت کنید ی تغییر ...

عزیزم میشه بگی فشار چی 

یع 6 ماهی میشه بیکاره.... از اون هستش بنظرتون یا رفتار من باعث اون فشار میشه؟؟؟ 

تغییر تو من ایجاد کنم یا تو زندگیمون؟! 

بگو چیکار کنم فقط حال دلم خیلی بده توروخدا کمکم کن😭😭😭😭😭🙏🙏🙏

اره تنهاست.... 

بنظرت بچه بیارم یا نه احساس میکنم زندگیم اخرش خوب نشه چون همش در حال جنگ و جدالیم احساس خوبی ندارم میشع تو از آیندم بگی بهم خواهری خواهش میکنم 😓😓😓😓🙏🙏🙏

اره پسرم محیط خونمون خیلی پر تنش هست متاسفانه 😓😓😓😓 لکنت گرفته جیگر گوشم از بحث های من و باباش😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یعنی چی اگر که بخواییم عزیزم؟! 

یعنی تو سرنوشتمون نیست مهاجرت؟؟؟ 

امام رضا شفاعتت کرده عزیزم انشاءالله حاجت روا میشی واسه منم دعا کن 

رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء         اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم 

عزیز دلم اولا خوشا به سعادتت با این خوابت چون از ته دل دلتنگ آقامون بودی و شرایط رفتن محیا نشد آقا قربونش برم خودش اومد پیشت تو خوابت واسه هممون دعا کن 😭😭😭 چشام پر اشک شد😭😭😭 السلام علیک یا علی بن موسی الرضا المرتضی علیه السلام

عزیزم میشه بگی فشار چی  یع 6 ماهی میشه بیکاره.... از اون هستش بنظرتون؟؟؟  تغییر تو من ای ...

اره میتونه از اون باشه احساس شرمندگی یا اینکه به غرورش صدمه میخوره 

عزیزم فقط همینو بگم همه چی دست شماست 

شروع کن اصلا ایراد نگیر از بیکاری شوهرت، مثل ی پروانه دورش بگرد بگو خدا روزی رسانه حتما چیز خوبی برات در نظر داره ختم سوره واقعه بگیر برای روزی معجزه میکنه 

به بچتون توجه کن، اول از همه چیز تو خودت تغییر ایجاد کن ی آدم دیگه شو سعی کن آرامش و هدیه بدی به بچت خانوم مثل چراغ خونه است تو میتونی خونتو تاریک و سوت و کور کنی و میتونی روشنایی هدیه کنی به اعضای خانوادت 

زندگیتو باید خودت درست کنی چون تو تنها کسی هستی که از پسش بر میاد در هر صورت آرامش برمیگرده به زندگیتون و همه چی حل میشه دعای توسل قرآن و غیره بخون به خدا نزدیک شو نماز رو فراموش نکن آرامش برمیگرده به زندگیت