2777
2789

اگه هم کسی عصبانی شد بگید چجوری راضیش کردید 😂😂

تو نهایت عشقی و من چه خوشبختم که تو سهم قلب منی... •عرفانم♥️•

اره یه گربه کوچولو

نه کسی عصبی نشد کلی بوسش کردن😂

حالا دنیا اینجوریه برام ،اینجوری که تو هم باید تموم بشی از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم اگر  قراره دوست نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا من پرنده میشم،تو شاه ماهی من تموم میشم تو شروع خوشبحال دنیا که تو رو داره طفلک من،که ندارمت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره یه گربه کوچولو نه کسی عصبی نشد کلی بوسش کردن😂

😂😂😂من میخوام دوتا بچه گربه بیارم میترسم مامانم پرتمون کنع بیرون

عزیزم😂😂

ببر عادت میکنن

گربه خیلی تمیز و خوبه

حالا دنیا اینجوریه برام ،اینجوری که تو هم باید تموم بشی از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم اگر  قراره دوست نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا من پرنده میشم،تو شاه ماهی من تموم میشم تو شروع خوشبحال دنیا که تو رو داره طفلک من،که ندارمت

یه هفته میش یه گربه که پاهای عقبش رو روزمین میکشید نمیتونست راه بره شوهرم برده بودش دکتر بعد اورده بودش خونه الان رو به بهبودیه شکر خدا 

منم اولش عصبی شدم بعد گفت بیرون میموند میمرد الان فعلا دوران نقاحت رو سپری میکنه 

همسرجان و دخترا با دو تا مرغ عشق اومدن و منو تا مرز جنون بردن اما چهره ی معصوم دخترام رو دیدم دیگه ادامه ندادم

فقط همون روز شرط کردم همه ی کارهاشون از دون ریختن و تمیز کردن قفس و کلا بهداشت مربوط به اونا با خودشونه

الان۵ماهه دارن

خدارو بابت همه چی سپاسگزارم😊
عزیزم😂😂 ببر عادت میکنن گربه خیلی تمیز و خوبه

اره منم خیلی دوست دارم یبارم اوردم بخاطر اینکه شب همش مپلکید تو اتاقا و میترسوند مامانمو مامانم گفت واگذار کنیم ولی الان دوتا بچه می‌خوام بیارم ک راحت تربیت بشن 

یه هفته میش یه گربه که پاهای عقبش رو روزمین میکشید نمیتونست راه بره شوهرم برده بودش دکتر بعد اورده ب ...

خیلیییی کار‌خوبی کردین 😍😍😍

ن نبردم 

حیوون خونگیمون یه عروس هلندیه ک اونم قراره جمع بره مسافرت 🤣😃

چجوریاس که کالبُدتون آدمـه شخصیـتتون یه حیـوون تمام عیـار ؟!😉                                                                    💕💍
ن نبردم  حیوون خونگیمون یه عروس هلندیه ک اونم قراره جمع بره مسافرت 🤣😃

جمعه

چجوریاس که کالبُدتون آدمـه شخصیـتتون یه حیـوون تمام عیـار ؟!😉                                                                    💕💍

مامانتو با این کار اذیت نکن بچه گربه ها رو هم همینطور 

بچه خواهر من دوتا بچه گربه اورد  

خییییییییلییییییییییییی اذیت شدن ب ده ماه هم نکشید جفتشون هم مردن بازم ی افسردگی دیگه برا مردنشون گرفتن 

گربه ها بزرگ که میشن دیگه قابل کنترل نیستن دلشون میخاد برن بیرون و با کوچکترین زخمی   عفونت میکنن