2777
2789
عنوان

سرد مزاجی یا بیحالی

570 بازدید | 73 پست

ما 6ساله ازدواج کردیم. ی بچه 3ساله داریم .اولا روابطمون زیاد بود الان شده هفته ای یبار یا ده روز ی بار 

من ی خورده چاق شدم اعتماد به نفسمو از دست دادم حس میکنم تمایلش بهم کم شده.مطمینم ازش مرد خوبیه ابراز علاقه میکنه ولی زیاد تماس جنسی نداریم  چندبارم بهش گفتم. میگه من تمایل دارم . ولی در عمل تلاشی نمیکنه برای با من رابطه داشتن.چه کنم .خیلی ناراحتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای اعتماد ب نفست لاغر کن با رژیم و این حرفا .

خب تو پا پیش بذار

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

عزیزم هفته ای یکبارم کم نیستااااا اینجا ملت نوشتن چندماهی یکبار نمیدونم ماهی یه بار

خوب من خودم دوس دارم هفته ای دوبار باشه .یعنی بدنم نیاز داره .فکرم مدام درگیر میشه

مگههه میشه ماهی یبار😐😐😐😐

ماهی یه بار که خوبه عزیزم..

سه ماه یه بارم تو سایت خوندم..

یک سال دو سالم تو سایت خوندم که نوشتن مثل خواهر برادر فقط داریم با هم زندگی می کنیم..

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.