2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی میکنم با چیزهای کوچک خوشحالش کنم  به نظرم عقده ای بار آمدن بچه فقط تو رفاه مادی نیست از نظر عاطفی آدم بیشتر نیاز داره تامین بشه همین که الکی به بچه گیر ندیم سرش داد نزنیم وباهاش مثل یه دوست باشیم و...

موقعی که بچه دار شدن با خبر نبودن .

به بچه نباید گفته بشه نداریم وووی جا خوندم که والدین راجب مشکلات اقتصادی صحبت میکردن بچه میشنوه چندروز غذا کم میخوره وقتی علتشو میپرسن میگه میترسم تموم شه دیگه چیزی نباشه بخوریم سعی کنید هیچوقت بچه نفمه و فرزندتونو جوره دیگه ای خوشحال کنید مثل بازی کردن وقت گذاشتن تفریحات کوچیک مثل هرشب پارک بردن اینا هزینه ای نداره و با اون افرادم سعی کنید رفت وامد نکنید اینجور افراد افراد سمی هستند

انتی ناتالیسم(ضدتولید مثل)زندگی زیباست شیرینه بی بچههههه .

عزیزم اصلا نباید پیش بچه بگی نداریم نداریم و باهاش مشورت کنی.یا اگه لباس کهنه ای چیزی گیرت اومد بهش بگی از کجا اومده.و سعی کن خودت یه کار پیدا کنی یا تو خونه ترشی درست کنی یا سبزی پاک کنی و حداقل ها رو برا بچه تامین کنی و سعی کن اگه کمکی هم بهت شد بچه ات متوجه نشه که اعتماد به نفسش نیاد پایین.

بچه ی خواهر شوهر من متاسفانه تو این شرایط خیلی بد بار اومد در صورتی که اونقد هم وضعشون بد نبود فقط خواهر شوهرم خیلی بزرگ نمایی میکرد

بستگی به تربیتی که از ابتدا میکنید داره   همه اطرافیان  من دستشون واسه براوردن احتیاجات بچه بازه و همه ازدم زیاده خواه شدن درحالی که یه خاله ام خیلی لیلی به لالاشون نزاشت نه فحش داد  نههیچ وقت زدشون اما احتیاجاتشون رو در حد معمولی براورده میکرد بچه هاش از دم درس خونده و باادب باورتون میشه کارنامه بیست جایزه پیتزا بوده تا موقع کنکورشون هم همین بود حالا پیتزایی که تو همه خونه ای هست🙄 

و واقعا خوب تربیت شدن خیلی دلم میخواست میتونستم مثل اون رفتار کنم البته خودش میگفت واسه کوچکترین کارهاشون و خواسته هاشون فکر میکنم و آینده شون رو در نظر میگیرم

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
فقط دید و بازدید و موقعیت های انتخابی   نیست ، مدرسه و جاهای دیگه هم  هست

فعلا مدارس ک مجازی هستن  جاهای دیگم قرار نیست بدونن والد مشکل مالی دارن

یادش بدین فقر واقعی فقر ذهن آدماست نه فقر جیب شون... اینو اگه ماها یاد میگرفتیم خیلی از اتفاقا نمیف ...

این که چطوری تفهیم کنیم به بچه ها  قسمت کاره. 

بلند طبعی و پا گذاشتن روی خواسته ها و... فضیلت های اخلاقی هست که به بلوغ فکری  احتیاج داره و خیلی از بزرگسالان هم متوجهش نمی شن، حالا این که بتونی کودک رو جوری تربیت کنی که تو طفولیت هم این چیزا رو بفهمه واقعا هنره. 

عزیزم اصلا نباید پیش بچه بگی نداریم نداریم و باهاش مشورت کنی.یا اگه لباس کهنه ای چیزی گیرت اومد بهش ...

ایشون آقا هستن

من خودم دلم چیزای زیادی میخواست که همیشه برام رویاموند جز وسایل واسباب بازی حتی حسرت خوردن خیلی  از غذاها حتی زندگی کردن تو ی خونه که اگه بارون بارید منم مثل بقیه خوشحال شم وبرم زیرش بازی کنم ن اینکه ازترس اینکه خونه هامون سرمون خراب نشن همش دعا کنم که دیگه بارون نباره من الان دیگه بزرگ شدم وازدواج کردم این حسرتا وترسا مونده واسه خواهرم ولی خب توزندگی منم حسرتای تازه اومده الان که بهش فکر میکنم دلم برای بچم میسوزه که قراره چه حسرتایی بکشه چقد دلش بسوزه خدا لعنتم کنه که اینقد زود ونسنجیده باردار شدم

فعلا مدارس ک مجازی هستن  جاهای دیگم قرار نیست بدونن والد مشکل مالی دارن

خود مجازی شدن مدارس هم به تازه شدن درد خانواده های تنگدست دامن زده ، خیلی ها به خاطر نداشتن گوشی و تبلت و لپ تاپ و کامپیوتر خانگی ار تحصیل عقب افتادن ، یکی اینترنت تقویت شده با سرعت بالا داره یکی معمولی اش رو هم  نداره ، یکی با زور قرض یک گوشی درب داغون جور می کنه برای بچه اش و...

خود مجازی شدن مدارس هم به تازه شدن درد خانواده های تنگدست دامن زده ، خیلی ها به خاطر نداشتن گوشی و ت ...

بله موافقم اینم خودش ی مشکل 

الان دیگه ی شخص باید چندجا کار کنه که یک زندگی معمولی داشته باشه خانمشم شاغل باشه 

بدترین درد نداری عه⁦:'(⁩

من بابام معلمه از اول وضع مالی متوسطی داشتیم...

یه داستانایی پیش اومد که ماشین و زمین و اینا رفت مقداری هم بدهی و قرض و وام موند:/

13/14 سالم بود که دوستم تو مدرسه بخاطر نخریدن مانتو جدید و خلاصه لوازم تحریر مسخره ام میکر⁦د

شیش. هفت سال میگذره هنوز همونقدر خالم بد میشه بهش فک میکنم😑

خب اگه نوزاده که فعلا درکی نداره اما بعدا پیشش از نداری حرف نزنین...

.
این که چطوری تفهیم کنیم به بچه ها  قسمت کاره.  بلند طبعی و پا گذاشتن روی خواسته ها و... ف ...

نیاز به کسی هست که دانش داشته باشه وگرنه یه آدم بی دانش و بدون تجربه هیچ کاری که نمیتونه بکنه هیچ بدتر میزنه چششو هم کور میکنه....

آدما باید یاد بگیرن تا آمادگیشو از هر لحاظ پیدا نکردن بچه ای رو به دنیا نیارن 

ولی متاسفانه خیلی ها فقط فکر غذا و لباسشن بعضی ها که حتی فکر همینم نیستن 😏

و اینکه کسی که بچه ای رو متولد میکنه یه مسؤلیت سنگین به گردنش میوفته و اونم تربیت کردن بچه اس،تربیت شما تا آخر عمرش همراهش میمونه و حتی بطور قطعی و صددرصد میتونه مسیر زندگیش رو تغییر بده 

میبینین؟

چقدرسخته؟

چقدر توجه کردن اونایی که بچه دار شدن به اینجور چیزا؟

بچه به پدر و مادرش نگاه میکنه و از اونا یاد میگیره که چطور حرف بزنه 

چطور برخورد کنه 

به چه کسانی احترام بزار

چه چیز هایی جز مقدسات و ارزش ها هستن 

چه کار هایی نادرست ان 

و ارزش های انسانی چیا هستن 

پس هر طور که شما برخورد کنید بچه همونطور بار میاد 

..........

کاش پدر و مادرا قبل از به دنیا اوردن بچه یه دوره روانشناسی میرفتن اینطوری خیلی ها میتونستن انسان های موفق تری بشن و جامعه هم اینقدر بهم نمیریخت....

برای یک طفل که هنوز درک درستی از مسائل نداره،وقنی با همسن و سال هایی که از خانواده های بهره مند و دا ...

شما گفتین نوزاد یعنی اون‌بچه از دوران نوزادی با فقر مواجه شده پس تا سنین مدرسه میشه گفت شرایط براش عادی میشه ضمنا همچین بچه ای طبعا تو یه محله سطح پایین بزرگ میشه و با بچه های مشابه خودش برخورد داره.

ولی خب قبول دارم منم بچه هایی رو دیدم که بخاطر فقر مورد تمسخر قرار گرفتن ولی در آینده موفق بودن و دلیلی نداره جز تربیت درست

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿