2777
2789
عنوان

با بابام چیکار کنم برا ۱۰۰ تومن

125 بازدید | 7 پست

بابام همیشه کار داره. یا صبح میاد خونه  یا زود میره . بعد انتظار داره ۳ یا ۴ شب که میاد ما منتطرش واستیم با اون شام بخوریم.  در حالیکه ما حتی نمیدونیم کی میاد.

الان ۴ روز شده ده تومنم تو خونه نیست هرچی مبگیم حداقل پول بیار کفری میشه که منو برا همین چیزا میخواد.

هروقتم که خونه سرش تو گوشی یا چرت میزنه.

از راه میاد میگم بابا مگه نگفتیم چی بخر باز عصبی میشه که فقط برا همین چیزا میخواینم.

. از هر طرف مبخوام درکش کنم دلم میشکنه.

یخچالم که تازه خالی شده. نه گوشت و روغن مونده نه هیچی. 

تورو خدا خواهشا تو این وضعیت به خاطر کارای مسخره دیگران یا توهماتتون بچه نیارید . یه ادم خیلی نیازاش بیشتر از غذا هستش. خییلی بیشتر. 

من خیلی کم شده محبت پدرانه دیده باشم. مخصوصا پیش اقوام که بودیم همیشه باهام بد رفتاری میکرده. 

یه پسر خاله دارم همیشه از ۳۰۰ تومن تو حسابش کمتز نیست هرشبم میره بیرون ساندویج میخوره. همچین حرصم میگیره

امیدوارم به زودی به استقلال برسی و دستت بره تو جیب خودت و از این شرایط نجات پیدا کنی 

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میگه واسه همینچیزا میخواینم بگو پس کی خریدکنه خب مرد خونمون شمایی

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
۱۸

عزیزم ...اگه شرایطشو داری برو سرکار،من یکی از دوستام از دوره ی راهنمایی شروع کرد به کار کردن و الان کاملا مستقله و زندگی جدای خودشو داره.اونم شرایط خوبی تو خونه نداشت،بغیر از مسئله مالی از لحاظ آرامش روانی هم دچار کمبود بود و الان خیلی راحت زندگی میکنه.عزیزم هر مادر پدری لزوما خوب  و دلسوز نیست،خودت بفکر خودت باش‌.برات بهترینارو آرزو میکنم دخترِ قوی

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏