2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ فکری پشتش نیس اخه

دقیقا

اکثرشون همینو میگن که خب ی چیز کاربردی تر حتی ی تی شرت جذاب از این هدیست

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.  
عزیزم شما چی پیشنهاد میکنید؟

باید ببینی چی لازم داره پسرا معمولا خودشون زورشون میاد چیزایی ک لازم دارن بخرن 

پول خرج همچی میکنن جز اونی ک واقعا لازمه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
دقیقا اکثرشون همینو میگن که خب ی چیز کاربردی تر حتی ی تی شرت جذاب از این هدیست

موافقم باهاتون ولی اخه شاید همین نقدار پول رو بدم تیشرت ولی هب ب عنوان اولین هدیه ی تولدش ب نظرم زیاد جالب نیس. شما پیشنهاد دیگه ای دارید ؟ اخه اولین تولدشه دام میخاد ی چیز خوب و شیک بگیرم

واقعا! چرا ؟ خب ب نظرتون چی بخرم ک هم قیمتش مناسب باشه همم شیک باشه تو چشم بیاد 

اخه بستگی به طرفتون داره

من با اخلاقیات اقایون زیاد اشنا نیستم اما موقع هدیه دادن به پدرم میبینم ی شلوار یا ی کمربند نیاز داره اونو واسش میگیرم

شما ببینید طرف مقابل به چه چیزی نیاز داره

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.  
باید ببینی چی لازم داره پسرا معمولا خودشون زورشون میاد چیزایی ک لازم دارن بخرن  پول خرج همچی م ...

تازه نامزد کردیم . تا الان متوجه نشدم ک چی لازم داره راستش حالااگه شما موردی تو ذهنتونه ک ب عنوان اولین کادو جذاب باشه بهم بگید .ممنون

تازه نامزد کردیم . تا الان متوجه نشدم ک چی لازم داره راستش حالااگه شما موردی تو ذهنتونه ک ب عنوان او ...

نمبدونم عزیزم 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
اخه بستگی به طرفتون داره من با اخلاقیات اقایون زیاد اشنا نیستم اما موقع هدیه دادن به پدرم میبینم ی ...

اره لباس و اینجور چیزا کاربردی تره ولی خب اولین تولدشه یکم باهاش رو درباسی دارم دوست دارم ی چیز شیک بگیرم براش.ایشالله سالهای بعد در حد جوراب براش کادو میگیرم اونم خوشحال میشه برا همین ی جورابم😂😂

اره لباس و اینجور چیزا کاربردی تره ولی خب اولین تولدشه یکم باهاش رو درباسی دارم دوست دارم ی چیز شیک ...

اینو باید از خانوم ها متاهل پرسید دیگه      

مردا کلا واسه خرج کردن واسه خودشون خیلی خساست به خرج میدن مگه حالا ی گروه اندکی

یکم دقیق شید میفهمید