2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری به امام علی متوسل شدین؟

با همه وجودم ازشون خواستم واسطه بشن و موردایی که میخواستم خلاف شرع نبود و عقلانی هم بود فقط موانعی سر راهشون بود که با توسل به این بزرگواران و نگاه لطف الهی برداشته میشدن الحمدالله

توسل بر امامت(حق شاه نجف)کن، حمایت می‌کندحتما😍

من ده ساله همه رو صدا زدم. فقط اشک و آه موند واسم. خستم دیگه. امروز انقد گریه کردم. عصر زنگ زدم حرم. اما ائمه دوسم ندارن😔

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
چطوری

وقتی ۷ سالم بود مامانم دیسک کمر جا به جا شد و مثل فلجا شد دیگه نمیتونست راه بره یکسال فقط تو رخت خواب گریه میکرد میگفت دعا کنید بمیرم دونفر زیر بغلشو میگرفتن باز نمیتونست وایسه موهاش از افسرگی سکه ای ریخت ولی یه شب حضرت فاطمه میره خوابش میگه پاشو مامانم میگه نمیتونم میگه وقتی من میگم میتونی پاشو مامانم میگه تو کی هستی میگه من بی بی ام صب مامانم پاشده بود تو آشپزخونه بود منکه از خواب پاشدم فکر کردم دارم رویا میبینم

من ده ساله همه رو صدا زدم. فقط اشک و آه موند واسم. خستم دیگه. امروز انقد گریه کردم. عصر زنگ زدم حرم. ...

دقیقا منم فکر میکنم دوستم ندارن ولم کردن خستم از همه

از ته دلم دعات میکنم لطفا توام دعا کن خدا امشب جوابمو بده تمومش کنه❤

دقیقا منم فکر میکنم دوستم ندارن ولم کردن خستم از همه از ته دلم دعات میکنم لطفا توام دعا کن خدا امشب ...

یه ساعت پیش داشتم فکر میکردم چطوری برم پیش خدا دیگه بریدم. فقط معجزه میتونه کمکم کنه. 😔حتما دعات میکنم

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
وایییی خدایا 😳😍🤩 نذری چیزی کردین؟

من بچه بودم ولی خاله هام خیلی نذر میکردن ولی نمیدونم نذر خاصی کردن که شفا گرفته یا نه همه خیلی دعا میکردن خودش که ناامید بود فقط میگفت دعا کنید بمیرم چون دکترشم گفته بود اگه عمل کنه سی درصد احتمال بهبود داره اون زمان علمم خیلی پیشرفت نکرده بود حرف بیست سال پیشه

میشه بیشتر توضیح بدی

سفره حضرت ابلفضل سنگینه ولیی خب حاجت روایی داره الانک کروناس'نمیشه ولی مثلا میشه واسه سال بعد نذر کنی‌. ما ک داشتیم هر سال آش رشتع عدس پلو مشکل گشا لقمه نون پنیر سبزی میوه حلوا خرما و اینا.. باز عزیزم واسه ما اینجوریه شما هر جور خودت دوست داری نذر کن مهم دله نذر ما اینجوری بود ینی هنوزم هس ولی ب خاطر کرونا نمیشه انجام داد